املت قهوه خانه ای

املت قهوه خانه ای مخصوص فوق العاده خوشمزه

املت قهوه خانه ای مخصوص فوق العاده خوشمزه

طعم متفاوت امت قهوه خانه ای بسیاری را علاقمند به روش تهیه این نوع املت کرده است اما چه چیزی این همه یک املت را خوشمزه می کند ما راز های ساده ای که در تهیه املت قهوه خانه ای وجود دارد را در این مطلب به شما یاد خواهیم داد تا در خانه بتوانید به راحتی از این دستور استفاده کنید. روش تهیه بسیار ساده است اما کمی فوت و فن خاص خودش را دارد که صفر تا صد این ماجرا را در ادامه برای شما توضیح خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه املت قهوه خانه ای

رب گوجه 4 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 4 عدد
روغن 2-3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی

املت قهوه خانه ای

طرز تهیه املت قهوه خانه ای

شاید باورتون نشه. ولی هر بار که میرم کافه و منوی صبحانه رو میزارن جلوم با اشتیاق منو رو بالا پایین میکنم. آخه من عاشق صبحانه هستم. تقریباً همه آیتم های صبحانه رو دوست دارم. از وافل و پنکیک فرنگیا گرفته تا املت و نیمرو و نون پنیر سبزی خودمون. ولی بیشتر اوقات یه املت قهوه خانه ای جانانه رو به هر چیزی ترجیح میدم. برای من لاکچری ترین صبحانه، سینی صبحانه انگلیسی، وافل شکلاتی یا پنکیک نوتلا نیست. بالاخره، املت آتیشی قهوه خونه ای یه چیز دیگه است.

قبول دارید بعضی وقتا یه املت قهوه خانه ای ارزون قیمت از صد تا سینی صبحانه لاکچری بیشتر میچسبه؟ اگه موافقین امروز همراه من بشین تا با هم دیگه یه املت خوشمزه و عالی درست کنیم. بر خلاف املت گوجه املت با رب گوجه خیلی سریع آماده میشه و طعمش هم بی نظیره. پس فقط با چند تا تخم مرغ، چند قاشق رب (ترجیحاً از رب گوجه خانگی)، کمی روغن، نمک و فلفل خودتون و عزیزانتون رو به یه صبحانه فوری و بسیار خوشمزه دعوت کنید.

قبل از این که بریم سراغ طرز تهیه املت قهوه خانه ای میخوام یه نکته رو بهتون بگم. اگه رب خانگی ندارید ولی دوست دارید املت شما طعم گوجه بیشتری داشته باشه میتونید دو عدد گوجه هم توی املت بزنید. اما گوجه باید توی این املت کاملاً له و پخته بشه. یعنی همون اتفاقی که توی تهیه رب گوجه طی ساعتها می افته. اما مطمئناً شما نمیخواین برای تهیه صبحانه ساعتها وقت بگذارید. بهتون قول میدم در عرض 20 دقیقه به چیزی که میخواین برسین. فقط گوجه رو رنده کنید و 20 دقیقه با کمی روغن و نمک روی شعله ملایم تفت بدید. بعد به جای دو قاشق از ربی که در این دستور استفاده شده از این پوره که 20 دقیقه ای تهیه کردید استفاده کنید. به همین راحتی. حالا بریم سراغ مراحل تهیه املت با رب گوجه فرنگی. اگه گوجه ندارید یا نمیخواین اون 20 دقیقه زمان اضافه رو بذارید با همون چهار قاشق ربی که توی مواد اولیه گفته شده کار رو ادامه بدید.

املت قهوه خانه ای

مرحله اول: رب را تفت بدهید.

دو سه قاشق روغن مناسب سرخ کردن کف تابه بریزید. تابه را روی شعله متوسط قرار دهید تا داغ شود. سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید. 2-3 دقیقه تفت بدهید تا رب با روغن مخلوط و رقیق شود.

مرحله دوم: تخم مرغ ها را بشکنید.

تخم مرغ ها را روی رب تفت داده شده بشکنید. حال، نمک و فلفل بپاشید. حدود 30-40 ثانیه صبر کنید تا تخم مرغ فقط کمی خودش را بگیرد.

مرحله سوم: املت قهوه خانه ای را هم بزنید.

بعد از این مدت شروع کنید به هم زدن. تخم مرغ خیلی سریع سفت میشود. دست از هم زدن بر ندارید تا زمانی که املت آماده شود. زمانی املت آماده است که کاملاً پخته باشد ولی به هیچ وجه نباید حالت خشک پیدا کند. املت قهوه خونه ای شما آماده است. یه بشقاب سبزی خوردن، پیاز و یه نون سنگک کنارش بگذارید و نوش جان کنید. واقعاً که خوردن چنین صبحانه ای صفا داره. نوش جان!

این روش برای تهیه املت آتیشی توی طبیعت هم خیلی خوبه. این طوری دیگه لازم نیست گوجه و پیاز ببرید و خرد کنید. بنابراین املت با رب گوجه برای کوه یا سفر رفتن هم مناسب هست.