طرز تهیه امگشت

امگشت غذای جنوبی خوشمزه + طرز پخت

امگشت غذای جنوبی خوشمزه + طرز پخت

امروز در خدمت شما مخاطبان وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو هستیم با آموزش طرز تهیه امگشت غذای جنوبی بسیار معروف که بسیار راحت تهیه می شود و اگر به خوزستان رفته باشید حتما اسم آن را شنیده اید. امگشت اسم غذایی است که در آن پلو و ماهی با ادویه های مختلف ترکیب می شود و یک ترکیب بسیار خوشمزه را تشکیل می دهند که ما در اینجا به شما یاد خواهیم داد که چگونه این غذا را درست کنید. ما دستور تهیه امگشت را برای چهار نفر در این پست قرار دادیم و شما در صورتی که می خواهید آن برای افراد بیشتری تهیه کنید باید مواد اولیه بیشتری نسبت به مقدار گفته شده در این پست فراهم کنید. و همچنین از اصلی نکته خوشمزگی این غذا به استفاده از ماهی تازه و مخصوص ماهی قباد تازه جنوب است که می تواند در طعم اصلی این غذا نقش اصلی را بازی کند.

مواد لازم برای تهیه این غذای خوشمزه جنوبی به شرح زیر است

برنج : 4 پیمانه
ادویه مخصوص ماهی :  به میزان کافی
سبزی پلویی خرد شده : شامل (شوید و گشنیز) به مقدار لازم
ماهی :500 گرم
کشمش :  1 پیمانه
نمک و زردچوبه :به مقدار لازم
پیاز :  یک عدد بزرگ
روغن :  2 قاشق

دستور تهیه امگشت جنوبی

اصل ماجرای این مطلب همین قسمت است که چگونه این غذای جنوبی را درست کنیم ابتدا شما باید برنج را بشویید و 3 ساعت در آب و نمک خیس دهید. کشمش را هم بشوید و بعد در سبد بریزید تا آبش برود. در ادامه ماهی تازه یا نمک سود شده را به همراه ادویه ماهی ،  مقداری آب و زردچوبه به مدت 10 دقیقه بجوشانید تا به راحتی از استخوان جدا شوند ولی له نشود. سپس آن را آبکش کنید و بگذارید تا خنک شود.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  دلمه پیاز و روش تهیه آن

 

امگشت

در مرحله بعدی شما باید استخوان های ماهی را جدا کنید و گوشت آن را خرد کنید. تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و بعد از داغ شدن روغن  پیاز خرد شده را داخل روغن تفت دهید. در ادامه گوشت ماهی را به همراه کشمش و مقداری ادویه داخل پیاز تفت داده شده تفت دهید. توجه داشته باشید بعد از اضافه کردن کشمش مواد را زیاد تفت ندهید ، چون کشمش سفت می شود. در ادامه 2/3 قابلمه ای را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.سپس آب برنج را خالی کنید و داخل آب جوش بریزید. و در مراحل پایانی کار هم سبزی پلویی را هم به برنج در حال جوشیدن اضافه کنید و بعد از اینکه مغز برنج نیم پز شد آن را به همراه سبزی آبکش کنید. بعد از اینکه آب برنج کشیده شد آن را داخل قابلمه ای بریزید و وسطتش را گود کنید و مواد درست شده را وسط برنج قرار دهید و بعد برنج را بر روی حرارت کم به مدت 50 دقیقه دم کنید. امیدواریم بطور کامل با تهیه این غذای جنوبی آشنا شده باشید و از درست کردن این غذا لذت کافی را برده باشید.