این مواد غذایی برای صبحانه کم کنید
صبحانه یکی از مهم ترین وعده های غذایی روزانه هستند و برای همین تحقیق های فراوانی برای اینکه چه مواد غذایی برای صبحانه مفید هستند انجام می شود و در این بین برخی از صبحانه ها که ما مصرف می کنیم زیاد مناسب نیستند و یا باید حذف کامل شوند یا اینکه بسیار کم مصرف شوند و ما برای اینکه شما با این مواد آشنا شوید ما برای شما این مطلب را منتشر کردیم. مصرف صبحانه تمرکز بیشتر و افزایش توانایی حل مسئله را برای فرد به همراه دارد. البته نه به این معنی که روز خود را با مواد غذایی سرشار از قند، چربی و کربوهیدرات شروع کنید. توصیه حذف این مواد است اما برخی حتما نمی توانند برخی از موارد را حذف کنند و بهترین راه کم کردن این آن مورد است.
پنکیک
پنکیک ، مواد غذایی محبوبی برای صبحانه محسوب میشود. امروزه مخلوطهای آماده این ماده در فروشگاهها وجود دارند که حتی راحتتر از پیش آماده میشوند. پنکیکها سرشار از کربوهیدراتها هستند که معده شما را پر می کنند؛ اما به همان سرعت نیز گرسنگی زودرس را تشدید کرده و میل به خوردن غذا را افزایش میدهند. چاشنی هایی که روی این ماده غذایی اضافه میشوند نیز چاقی و اضافه وزن را به دنبال دارند.
غلات بدون سبوس
غلات بدون سبوس دارای قند و کربوهیدرات فراوانی بوده، در حالی که فیبر کمی دارد و موجب افزایش و کاهش ناگهانی قند خون میشود. توصیه ما به شما این است که حتما در هر وعده غذایی خود میزان ۳ گرم فیبر را بگنجانید. همچنین میتوانید فیبر اضافه را از طریق مصرف توتها، جوانه گندم، دانه کتان و بادام خرد شده به دست آورید.
قهوه شیرین
معمولا قهوه یکی از بهترین انتخابها برای افرادی است که تمایل چندانی به مصرف صبحانه ندارند. اما بسیاری از افزودنیها از جمله کربوهیدرات و قند که به قهوه اضافه می شوند، تنها موجب افزایش کالری دریافتی شده و عاری از فیبر و پروتئین است. این نوع قهوه اگر چه انرژی شما را به طور موقت افزایش میدهد؛ اما به همان میزان میتواند آن را سرکوب کند.
ماست بدون چربی
مصرف تنها یک فنجان ماست بدون چربی در هنگام صبح، احساس گرسنگی در اواسط روز را برایتان به دنبال خواهد داشت. بسته به سطح فعالیت بدنی و وزن، هر فرد باید حداقل ۲۵۰ تا ۵۰۰ کالری در صبح دریافت کند. توصیه ما به شما این است که از مصرف ماست بدون چربی به تنهایی اجتناب کرده و آن را همراه با بلغور جو که یک وعده غذایی کاملتر محسوب میشود و به شما انرژی میدهد، میل کنید.
بیکن و سوسیس
همان طور که احتمالا میدانید، گوشتهای فرآوری شده مضرترین نوع گوشتها هستند. متخصصان دانشگاه هاروارد اعلام کردهاند که مصرف هر ۱.۸ اونس از این نوع گوشتها، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را تا ۴۲ درصد افزایش میدهند. علاوه بر این، سدیم بیش از حد موجود در این گوشتها می تواند افزایش ناگهانی فشار خون را به دنبال داشته که حاصل آن احتمال بروز سکته مغزی است.
آبمیوه
برخی از افراد قادر به هضم قند موجود در میوه و سبزیجات نیستند. زمانی که این قندها به صورت مایع نوشیده می شوند، با سرعت بیشتری به روده راه پیدا میکنند. این قندها که فودمپ نیز نامیده میشوند، کربوهیدراتها کوچکی هستند که در برخی مواد غذایی موجود بوده و عوارضی همچون معده درد، نفخ، اسهال و یبوست را باعث میشوند.