برنامه شب نشینی مهران مدیری به مشکل برخورد.
بعد از پایان سریال جنجالی مهران مدیری برنامه به نام شب نشینی در شبکه نمایش خانگی آغاز به ظبط کرد که در این میان حاشیه های فراوانی این برنامه داشت به همین دلیل گفته می شود صدا و سیما از این برنامه شکایت کرده است که دلیل آن فعلا کامل مشخص نیست آیا این موضوع ربطی به ماجرای دورهمی دارد یا خیر. خبر منتشر شده در این زمینه را در ادامه این مطلب می توانید مشاهده کنید.
به نقل از سعید رجبی فروتن (عضو شورای پروانه نمایش خانگی) آمده است: بعد از تجربه هیولا، مدیری اجرای برنامه شبنشینی را در دست گرفت که با ایراد حقوقی صدا و سیما موقتا به حالت تعلیق درآمده است.
مصطفی احمدی (تهیهکننده شب نشینی) در این باره گفت: من به تازگی این خبر را شنیدهام؛ باتوجه به ایام محرم، برنامه شبنشینی فعلا ضبط نمیشود ولی تا به حال صحبتی برای توقف برنامه مطرح نشده است. وی افزود: اکنون پیگیر خبر منتشر شده در رابطه با توقف برنامه هستیم که در این باره هنوز به نتیجهای نرسیدهایم.