بهترین منابع گیاهی آهن را یک دقیقه بشناسید.

در این مطلب از سایت نازشو برای شما یکی از مطالب بسیار مفید که هرکس می تواند در کمتر از یک دقیقه آن را بخواند و از کاربرد این مطلب نیز استفاده کند این مثله که ما هر روز بیشتر فکر سلامتی و اهمیت آن هستیم مسئله است که بعد از سی سالگی برای افراد بلد تر می شود و بیشتر به خاص غذا و کمبود های ویتامین و بسیاری از چیز های دیگر حساس می شوند و این یک امر طبیعی است و در جامعه امروز که انواع مشکلات وجود دارد و آلودگی هوا و ناسالم بودن آب ها و بسیاری از مسئله ها همچون روغن های ناسالم و همه تهدید جدی سلامتی ما هستند و روی آمدن به غذا های گیاهی و ارگانیک یکی از اصلی ترین رویکرد های افراد برای پیشگیری از بسیاری از بیماری ها است ما در این مطلب قصد داریم به شما بهترین منابع گیاهی آهن که یکی از نیاز های اساسی بدن است و کمبود آن بسیار خطرناک است آهن است که بسیاری برای جبران کمبود آن از قرص های آهن استفاده می کند که در شرایطی نیز بسیار ضرروی است اما منابع گیاهی آهن وجود دارد که مردم فقط با یکی دو تا از آن ها آشنا هستند ما در این مطلب سعی کردیم هر چند کوتا شما با چند تا از برترین منبع های گیاهی آهن را به شما معرفی کنیم. جنسیت نقش مهمی در تعیین میزان نیاز به آهن دارد. توصیه می شود مردان بالغ روزانه ۸ میلیگرم آهن مصرف کنند، اما در مورد زنان بالغ، مصرف ۱۸ میلیگرم آهن در روز (یعنی بیش از دو برابر مردان) توصیه می شود.

اسفناج
یکی از اصلی ترین منابع گیاهی آهن که همه می شناسید. اسفناج خام و پخته، هر دو منبع خوب آهن هستند، اگرچه در نوع پخته آن، جذب این ماده مغذی اسان تر است. یک فنجان اسفناج پخته حاوی بیش از ۶ میلیگرم آهن است. بعلاوه این گیاه پربرگ حاوی ویتامین A، کلسیم، ویتامین E، فیبر و پتاسیم هم است.

غلات غنی شده
مصرف غلات غنی شده با آهن در صبحانه می تواند گزینه خوبی برای شروع روز باشد. البته باید به میزان قند موجود بر روی بسته بندی آن توجه شود چراکه میزان اضافی قندهای افزودنی موجب چاقی می شود.

ملاس بلک استریپ
ملاس باقیمانده شربت حاصل از تصفیه نیشکر یا چغندرقند است. یک قاشق چایخوری ملاس حاوی بالغ بر ۳ میلیگرم آهن است. ملاس سرشار از آنتی اکسیدان ها و سایر مواد مغذی نظیر کلسیم و منیزیم و همچنین ویتامین های B۶ و سلنیوم است.

سیب زمینی
میزان آهن موجود در سیب زمینی برحسب نوع این گیاه متفاوت است. به عنوان مثال سیب زمینی دارای داخل سفیدرنگ ۱.۵ میلیگرم آهن بدن را تامین می کند درحالیکه یک سیب زمینی قرمز می تواند ۲.۱ میلیگرم آهن داشته باشد. از سوی دیگر یک سیب زمینی بزرگ پخته شده همراه با پوست بالغ بر ۳ میلیگرم آهن دارد.

سیب زمینی دارای فواید دیگری نیز نظیر حفظ فشارخون، بهبود هضم غذا، کاهش التهاب، و کاهش ریسک بیماری قلبی است.

نخود
یک فنجان نخود حاوی حدود ۵ میلیگرم آهن است که آن را به ماده غذایی سالم برای افزودن به رژیم غذایی تبدیل می کند. فیبر موجود در نخود به حفظ سیری طولانی مدت کمک می کند. همچنین فیبر محلول آن می تواند به کاهش کلسترول بد LDL نیز کمک نماید. نخود حاوی سایر مواد مغذی نظیر پروتئین، میزیم، فسفر و زینک (روی) است.