به پلو دستور تهیه مرحله به مرحله

به پلو دستور تهیه مرحله به مرحله

از غذا هایی که در فصل پاییز تهیه می شود می توان به پلو اشاره کرد غذایی که دراین فصل بسیار می چسبد و تهیه آن در برخی از استان های ما سبک های متفاوتی دارد اما بعضی از استان اصلا با این غذا آشنا نیستن در حالی که به راحتی می توانند این غذا را در خانه درست کنند و آن را امتحان کنند ما در این مطلب از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو دستور تهیه مرحله به مرحله این غذا را برای شما منتشر کردیم که امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیرد.

مواد مورد نیاز این غذا

سینه مرغ یک عدد
برنج 2 پیمانه
هویج متوسط یک عدد
به متوسط یک عدد
پیاز متوسط 2 عدد
نمکف فلفل، زعفران، زیره و دارچین به میزان لازم

بسته به سلیقه خود می‌توانید مرغ را با گوشت چرخ کرده، عدس، کشمش و خرما جایگزین کنید.

طرز تهیه به پلو خوشمزه خانگی

برای شروع کار تهیه ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود. به را به صورت خلالی خرد کنید، سپس به پیاز اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت دهید، سپس زعفران آب کرده را به آن اضافه کنید. هویج را پوست بگیرید، به صورت خلالی خرد کنید و کمی تفت دهید تا نرم شود، سپس به مخلوط فوق اضافه کنید.برنج را آبکش کنید. برای این منظور از چند ساعت قبل آن را در مخلوطی از آب و نمک خیس کنید. مقداری آب در قابلمه به جوش آورید، برنج را بشویید تا شوری آن گرفته شود و سپس به آب در حال جوش اضافه کنید. زمانی که مغز برنج از خامی درآمد آن را در آبکش ریخته و با مقداری آب گرم بشویید.

به پلو

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  رشته پلو مجلسی تبریز

ته قابلمه ته دیگ مورد نظر را قرار دهید، سپس برنج آبکش شده و مخلوط به و هویج را به صورت لایه به لایه در آن بریزید و از مخلوط زیره، دارچین و فلفل سیاه نیز لا به لای برنج بپاشید. کمی زعفران آب کرده روی برنج بدهید و درب قابلمه را ببندید. برای دم کشیدن برنج از یک دم کنی استفاده کنید. سینه مرغ را می‌توانید با یک پیاز و کمی ادویه آبپز کنید و سپس ریش ریش کرده و لا به لای برنج دم بگذارید یا به صورت درسته در ظرف سرو و در کنار به پلو قرار دهید.