تارت انار طرز تهیه
یکی از خوشمزه ترین تارت های فصل پاییز بی شک تارت انار است که بسیار تهیه آن در این فصل مناسب است چون انار تازه را می توانند به راحتی از بازار تهیه کرد و بی شک همین موضوع باعث بهتر شدن طعم تارت می شود ما در سایت نازشو چند نوع دستور تهیه تارت را برای شما قرار دادیم ولی یکی از تارت بسیار خوشمزه برای فصل پاییز بی شک تارت انار می باشد که در ادامه این مطلب مواد لازم و طرز تهیه این تارت به شما آموزش می دهیم ما تلاش کردیم بطور بسیار ساده این آموزش آشپزی را خدمت شما قرار دهیم که امید داریم مورد رضایت و پسند شما قرار بگیرد.
مواد لازم برای تارت انار
ارد ٢٥٠ گرم
نمک یک پنس
کره ١٢٥ گرم
دارچین ١/٢ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ ١ عدد
شیر ١/٤ پیمانه
شکر ١/٢ پیمانه
طرز تهیه تارت انار
برای این که کار طرز تهیه تارت انار به شما آموزش دهیم ابتدا باید آرد و نمک ودارچین وکره روبا هم ترکیب بانوک انگشت مخلوط می کنیم تا ذرات ارد دانه دانه شود مثل خرده نان شکروزرده وشیر رومخلوط کرده به ارد اضافه میکنیم تا خمیربه دست نچسبد خمیر داخل نایلون ویخچال نیم تا یک ساعت استراحت میدیم. (برای روی تارت ازهرنوع میوه میتونین استفاده کنین ( البالو-توت فرنگی _ انار و…)
در گام بعدی کار شما نیز خمیر آماده روروی میز کارقالب زده قالبی که از دهنه قالب تارت کمی بزرگتر باشه و خمیر رو میندازیم داخل قالب و فیکس قالب کرده و لبه هاشو میبریم و روی خمیر رو چنگال میزنیم هر چه خمیر نازک تر باشه تارت خوشمزه تره ،سعی کنین لبه ی خمیر از کف ضخیم تر باشه . ظرف حاوی خمیر رو داخل فر١٨٠ درجه به مدت ٣٠ تا ٤٠ دقیقه قرار میدیم فرمون بایدداغ باشه بعدازاماده شدن تارت میتونین روشوبا خامه زده شده تزیین کنین ویا ازکرم پاتیسیر ویا مخلوطی ازخامه زده شده وکرم که بسیار لذیذ میشه .
پس داخل تارت روبا مخلوطی از خامه و کرم پاتیسیر پر کنین ،سپس روی فلینگ روبادانه های انارودورش رو با اسلایس توت فرنگ بپوشونین ،روی میوه ها رو با ژله نیم بند شده پوشش بدین .(یک بسته ژله ی انارروبا ١/٥ لیوان ابجوش روی بخارکتری و یا ماکروفرحل کنین و بذارین تو محیط خنک تا نیم بندبشه حواستون باشه ژله نبنده ،ژله ی نیم بندرو با قاشق روی انار و توت فرنگی بریزین و دسر رو بذارین یخچال به مدت 1 ساعت وبعد نوش جان کنین. خوب امیدواریم که به درستی توانست باشیم این مطلب آموزشی آشپزی را به شما توضیح داده باشیم.