تارت میوه ای حرفه ای و خوشمزه
تارت از شیرینی های بسیار خوشمزه هستند که انواع مختلفی دارند که ما در این مطلب برای شما طرز تهیه تارت میوه ای بسیار خوش طعم و مزه و مقوی را برای شما قرار دادیم. شما می توانید از تارت برای پذیرایی از مهمان های خود استفاده کنید. و روش تهیه آن بسیار ساده و آسان است اگر با دقت مطلب را بخوانید و تا انتها همراه ما باشید بهترین کار این است که تمام مواد اولیه کنار خود داشته باشید و اندازه آن ها را حتما آماده کنید که دیگر در هنگام تهیه مشکلی پیش نیاد ما تلاش کردیم تمام نکاتی را که نیاز دارید تارت را آماده کنید و در منزل آن را درست کنید در اینجا می خوانید.
مواد لازم برای تهیه تارت میوه ای حرفه ای و خوشمزه
تخم مرغ: یک عدد
خامه ی فرم گرفته: 300 گرم
کره ی پاستوریزه یا روغن: 75 گرم
میوه ی فصل مقداری
آرد سفید گندم: 5/2پیمانه یا همان 250 گرم
پودر قند یک سوم پیمانه: 45 گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
پودر کاکائو یک قاشق سوپ خوری
پودر ژله ی آماده نصف بسته
طرز تهیه تارت میوه ای حرفه ای و خوشمزه
برای شروع کار تهیه تارت میوه ای خانگی شما باید در آغاز کار کره را با پودر قند طوری بزنید که کرم رنگ شود.سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید. مواد را با همزن بزنید تا کرم رنگ و لطیف شود.در آخر آرد و پودر کاکائو را اضافه نمایید، تا حدی که خمیر به دست نچسبد. بعد از خمیر گلوله های کوچکی بردارید و در قالب تارت باز کنید و داخل آن ها را چنگال بزنید. در مرحله بعد هم قالب ها را در سینی بچینید و در طبقه ی وسط فر که از قبل با حرارت 175 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا تارت ها پخته شوند.
طرز تهیه شیرینی جدید 97
در ادامه کار هم باید پس از پخت، تارت ها را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود.سپس مقداری از خامه ی فرم گرفته را داخل تارت ها بریزید و با میوه ی فصل ( توت فرنگی ، سیب ، کیوی ، پرتغال ، انگور ، موز و … ) تزیین کنید. ژله ی آماده را درست کرده و در یخچال قرار دهید تا کمی ببندد و از حالت روان خارج شود.ژله را روی میوه ی تارت بریزید و در یخچال قرار دهید تا ژله ببندد. بعد می توانید آن را برای خانواده یا مهمان های خودسرو کنید. امیدواریم که از این پست راضی بوده باشید.