ترشی ذرت خوشمزه را در خانه تهیه کنید
برای شما در این مطلب وب سایت نازشو برای شما طرز تهیه ترشی ذرت را برای شما منتشر کردیم. ما تلاش کردیم که یکی از بهترین دستور های تهیه ترشی ذرت را به همراه نکات کلیدی برای تهیه آن را برای شما قرار دادیم تا شما در خانه و بدون مشکل کسی بتوانید یک ترشی فوق العاده در منزل آماده کنید. در ادامه همراه ما باشید تا بتوانید روش درست کردن ترشی ذرت را بیاموزید. در بخش بعدی ابتدا با مواد اولیه و سپس و طرز تهیه این ترشی آشنا می شوید. پس تا انتها همراه سایت تفریحی و سرگرمی نازشو باشید.
مواد لازم برای تهیه ترشی ذرت خوشمزه
فلفل چیلی قرمز: 7 عدد
برگ بوی خشک: 1 عدد
ذرت کامل: 8 عدد بزرگ
شکر: ¾پیمانه
نمک: ¼پیمانه
سرکه سیب: ½4 پیمانه
پیاز قرمز: 1 عدد بزرگ
آب: 6 پیمانه

طرز تهیه ترشی ذرت خوشمزه در منزل
برای آغاز کار تهیه ترشی ذرت اول سرکه، 6 پیمانه آب، شکر، نمک و برگ بو را در ظرفی بریزید و آن ها را به جوش آورید. مایع را هم بزنید تا شکر کامل در آن حل شود. 3 عدد از فلفل چیلی ها را از میان (به صورت طولی) بشکافید و به همراه بقیه فلفل ها آن ها را با مواد دیگر مخلوط کنید. اجازه دهید تا در حدود 10 دقیقه این مخلوط خنک شود.
2. در این فاصله ذرت ها را با یک چاقوی تیز به قطعاتی با طول 4 سانتی متر برش بزنید. پیازها را نازک ورقه ورقه کنید و آن ها را به همراه ذرت ها در 4 شیشه درب دار تمییز با ظرفیت 1 لیتر قرار دهید.
3. سرکه را که هنوز گرم است بر روی شیشه ها بریزید، اگر مقداری از این مایع باقی ماند آن را دور بریزید. درب ظرف ها را نبندید و آن ها را به مدت 1.5 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شوند، سپس درب ظرف ها را بگذارید.
4. حداقل به مدت 1 روز و حداکثر 2 روز آن ها را در یخچال نگه دارید. ذرت ها را سرد سرو کنید.
امیدواریم این دستور تهیه ترشی مورد توجه شما قرار گرفته باشد. نکاتی که باید رعایت کنید این است که حتما از ظروف شیشه ای برای گذاشتن ترشی استفاده کنید متاسفانه به تازگی بیشتر افراد در ظروف پلاستیکی برای گذاشتن ترشی استفاده می کنند که بسیار خطرناک است. پس حتما از ظروف شیشه ای تمزیز برای ترشی گذاشتن استفاده کنید.