ترشی میوه خشک لذیذ خانگی
میو های خشک شده از خوشمزه ترین و مقوی ترین میان وعده ها هستند و در این بین ترشی میوه خشک که در بازار هرکس آن را می بینید هوس می کند که مقداری از آن را بخرد و از پرفروش ترین خوراکی های بازاری است. اما بسیاری از ما طریقه تهیه ترشی میوه خشک را نمی دانیم و موضوع اصلی این مطلب ما این است که روش درست کردن این ترشی را به شما یاد دهیم. این ترشی در فصل پاییز و زمستان تهیه می شود با اینکه باید در مصرف آن زیاد روی نکرد اما برای شب های طولانی این فصل گزینه بسیار خوبی برای دورهمی های خانوادگی است. شما با آماده کردن هر بار این ترشی حرفه ای تر خواهید شد و طعم نهایی آن را بهتر می توانید تهیه کنید. موارد مورد نیاز که در ادامه مشاهده می کنید تقریبا برای 2 کیلو گرم این ترشی است پس اگر می خواهید کمتر از این مقدار یا بیشتر تهیه کنید باید مقدار را به نسبتی که در ادامه قرار داده شده تغییر دهید.
مواد مورد نیاز برای تهیه ترشی میوه خشک
آب زرشک 500 میلی لیتر (2 پیمانه)
آب انار ترش 500 میلی لیتر (2 پیمانه)
زرشک 2-3 قاشق سوپخوری
نمک 4 قاشق سوپخوری
گوجه برغانی،بدون هسته 100 گرم
سرکه 250 میلی لیتر (1 پیمانه)
قیسی زرد 200 گرم
آلبالو خشک،بدون هسته 100 گرم
توت خشک 100 گرم
آلو بخارا ،بدون هسته 100 گرم
برگه هلو 100 گرم
طرز تهیه ترشی میوه خشک در منزل
برای شروع کار درست کردن ترشی میوه خشک باید در گام نخست آب انار ، آب زرشک و سرکه را مخلوط کرده ، هم بزنید تا نمک حل شود. میوه های خشک را در ظرف مناسبی بریزید تا 2/3 ظرف پر شود ، آب انار زرشک وسرکه را روی آن بریزید و درب ظرف را ببندید. ترشی را به مدت 15 روز در جای خنک بگذارید تا آماده شود. نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که در صورتی که آب انار و زرشک ترش نبود ، 1/2 قاشق مربا خوری جوهر لیمو را در سرکه حل کرده ، اضافه کنید. امیدوارم که این آموزش برای شما مفید بوده باشد اگر از علاقمندان به ترشیجات هستید پیشنهاد می کنم دستور تهیه ترشی انار را از دست ندهید در ادامه لینک آن را برای شما قرار میدم حتما آن را مطالعه کنید.