تلخی آب لیمو

تلخی لیمو ترش دلیل اصلی آن و راه حل مشکل

تلخی لیمو ترش دلیل اصلی آن و راه حل مشکل

در این مطلب از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو می خواهیم دلیل اصلی که باعث تلخی لیمو ترش ها می شود را اینجا بررسی کنیم بیشتر افراد از تلخی آب لیمو ترش های تازه گله مند هستند و این مشکل بخاطر یک موضوع بسیار ساده اتفاق می افتاد و خوشبختانه تا حد زیادی قابل حل است که شما در این مطلب می توانید آن ها را یاد بگیرد و در صورت نیاز این روش استفاده کنید. ابتدا اینکه دلیل اصلی این موضوع بخاطر این است که بسیاری از آب لیمو بصورت صنعتی آب گرفته می شود و بخاطر همین هسته لیمو در آن له می شود و در آب لیمو حل می شود و باعث تلخی می شود.

نگهداری لیمو ترش

برای رفع این مشکل بعد از گرفتن آب لیمو دو تا سه عدد هویج، بستگی به میزان آبلیمو دارد. برای ۱۵ کیلو لیمو ۴ عدد هویج متوسط پوست کنده درسته بندازید داخل لیمو ۲۴ ساعت بماند بعد صاف کنید، هویج ها تلخی آب لیمو را به خودش می گیرد و بعد از صاف کردن آبلیمو می توانید گوشت لیمو را برای خورشت ها استفاده کنید بدون اینکه نگران تلخی آن باشید.  ضمنا برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگ آن کدر یا سیاه نشود حتما در جای تاریک نگهداری شود روی شیشه های آبلیمو مشماع مشکی بکشید رنگ آن عالی می ماند. نکته آخر هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج و کلا ترشیجات را داخل ظرف یا بطری های پلاستیکی نریزید چون ترشی آنها باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن آن ها می شود.