تهیه خورش خلال خانگی
در این مطلب آموزش آشپزی وب سایت نازشو میخواهیم به شما طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی خوشمزه را آموزش دهیم. خورش خلال یکی از خورشت های بسیار محبوب در کرمانشاه همچنین این سبک از خورش در تهران هم بسیار زیاد طرفدار دارد بخاطر طعم و مزه بسیار خوب این خورشت به شما توصیه می کنم حتما یک بار تهیه آن را در منزل امتحان کنید. تمام نکات و ترفند هایی که برای آماده کردن این خورش نیاز دارید را می توانید در این مطلب پیدا کنید با دقت تمام مراحل گفته شده را بخوانید تا در هنگام تهیه به مشکل برنخورید و کرمانشاهی های عزیز اگر نکته ای را در این مطلب کم می بینید حتما از طریق نظرات به ما اطلاع دهید. تا بتوانیم محتوا این آموزش ارزشمند تر کنیم.
مواد لازم برای آماده کردن خورش به شرح زیر است
گوشت ۳۰۰ گرم
خلال بادام درشت ۲۵۰ گرم
گلاب ۵ قاشق غذا خوری
زرشک ۱ لیوان
چوب دارچین به مقدار لازم
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
کره ۱ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده ۱ فنجان
تهیه خورش خلال خانگی
پیاز را خرد کنید و زردچوبه بزنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید ، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. در ادامه کار پس از تغییر رنگ گوشت رب گوجه فرنگی را اضافه کنید ، چند دقیقه تفت دهید سپس ۴ لیوان آب بریزید و در قابلمه را ببندید تا با حرارت ملایم گوشت بپزد. در ادامه مراحل تهیه این خورش خوشمزه شما باید خلال بادام را حدود ۱۰ دقیقه در آب گرم خیس دهید تا نرم شود سپس ۵ دقیقه داخل زعفران دم کرده خیس دهید ( مقدار کمی زعفران را بسایید و در آب جوش حل کنید و ۱۵ دقیقه روی بخار اب قرار دهید تا دم بکشد و رنگ دهد ). وقتی آب خورش کم شد خلال بادام ، زعفران و چوب دارچین را اضافه کنید ( باید به اندازه یک بند انگشت روی خورش آب باشد ) ، حرارت را بسیار کم کنید و حدود ۳۰ دقیقه خورش را روی حرارت قرار دهید.
خوب در مراحل پایانی کار پس از این مدت زرشک ، گلاب و کره را به خورش اضافه نمائید و ۳۰ دقیقه دیگر با حرارت کم و در باز اجازه دهید خورش کاملا جا بیفتد ، پس از پایان پخت چوب دارچین را خارج کنید و نمک غذا را اندازه کنید سپس در ظرف بریزید و بهمراه برنج سرو نمائید. اگر دوست دارید این غذا خوشمزه تر شود می توانید از گوشت گوسفندی خوب استفاده کنید و همچنین لیمو عمانی هم به این غذا اضافه کنید. زرشک سیاه کرمانشاه هم اگر استفاده کنید بجای زرشک های معمولی که دیگر خورشت فوق العاده تری خواهد شد.