تهیه رب انار - خواص و مضرات رب انار

تهیه رب انار به ساده ترین روش خانگی + خواص

تهیه رب انار به ساده ترین روش خانگی + خواص

یکی از خوشمزه ترین رب های ایرانی رب انار است که در این فصل بسیاری از خانواده آن را درست می کنند اما برخی هنوز با روش تهیه این رب آشنا نیستند و ما در این مطلب از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو می خواهیم به شما روش درست کردن رب انار خانگی را آموزش دهیم. رب انار دارای خواص بسیار زیادی است که در انتهای همین مطلب سعی می کنیم برخی از مهم ترین خواص این رب را برای شما منتشر کنیم. در برخی از وب سایت ها انقدر طرز تهیه رب انار خانگی را پیچیده کرده اند خیلی ها از آماده کردن آن در منزل منصرف می شوند تصمیم می گیرند آن را خریداری کنند اما اصلا اینطور نیست و آماده کردن این رب بسیار هم آسان است که در ادامه آن را متوجه خواهید شد.

موارد لازم برای تهیه رب انار خانگی

انار دون شده

آغاز کار آماده کردن رب انار در منزل

تهیه رب انار - خواص و مضرات رب انار

برای شروع کار تهیه باید انار را خوب بشورید، با چاقو انار را از وسط نصف کنید و در یک کاسه پر از آب سرد فرو ببرید. در همون حالت که انار زیر آب هست دانه های انار را تک به تک جدا کنید و در آب رها کنید. در این حالت دانه های انار ته کاسه آب ته نشین میشودو پوسته های سفید انار روی آب قرار میگیرد. بعد پوسته های سفید انار را با دست از روی آب بردارید و دور بریزید چون پوسته های سفید انار تلخ هستند و طعم آب انار را گس می کنند

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  طرز تهیه کاپوچینو خانگی و حرفه ای

دانه های انار را بعد از تمییز کردن آبکش کنید و داخل مخلوط کن بریزید. چند تا پالس بزنید.بعد داخل صافی میریزیم با پشت قاشق فشار وارد میکنیم تا آب و هسته انار جدا بشه. بعد آب انار را داخل قابلمه بزرگی میریزیم وبا شعله متوسط اجازه دهید که به نقطه جوش برسد کف اولیه رب را بردارید، بعد اجاق را ملایم میکنیم حواستون باشه که رب ته نگیرد هرچند وقت گاهی اوقات هم بزنید.

غلظت رب بستگی به خودتون دارد من یک سری رو زودتر برداشتم کمی بیشتر از غلظت عسل ولی یک سری را با غلظت بالا به حدی که رد قاشق روی رب باقی بمونه برداشتم«اینجوری فوق العاده خوشمزه هست، ما باقاشق کوچولو بیشترش رو همین جوری خوردیم» فقط باید شعله اجاق خیلی ملایم باشه و مرتب هم بزنید که نسوزد. دونه های انار قرمز تیره بود رنگ رب تیره شد، رنگ رب بستگی به نوع انار شما دارد . بعد خنک شدن رب را داخل ظرف شیشه ای خشک بریزید و داخل یخچال نگهداری بکنید

در ادامه مطلب طرز تهیه رب انار خانگی می خواهیم نگاهی داشته باشیم به

خواص رب انار 

رب انار و انار دارای اسید الایژیک است که در دیگر میوه ها کمتر دیده می شود و از این رو این میوه دارای خواص منحصر به فردی می باشد. و همچنین دارای پنی فنول ها می باشند که سطح کلسترول بد موجود در بدن را کاهش می دهد. خواص رب انار سرشار از مواد مغذی، ویتامین ها و مواد آلی است.

خاصیت های رب انار برای بارداری

از جمله خواص رب انار وجود نیاسین در آن است که ماده ای ضروری برای رشد ذهن جنین می باشد. از این رو خوردن این ماده غذایی همانند ماست و خاویار در این دوران به زنان حامله توصیه می گردد. (البته مشورت با پزشک در این زمینه نباید فراموش شود)

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  تهیه سس جدید برای ساندویچ ها

کمک به کاهش کلسترول

خواص درمانی رب انار از تشکیل و تجمع کلسترول در بدن پیشگیری می کند. مقدار زیاد کلسترول در شریان ها باعث سخت شدن آن ها می شود و ممکن است منجر به اختلالات قلبی شود. پنی فنول موجود در رب انار مسئول کاهش کلسترول بد در بدن است.

فواید رب انار برای پوست و سیستم گوارشی

رب انار همانند تخم بلدرچین حاوی مقادیر فراوان ویتامین B می باشد. ویتامین B1 به عنوان یک کاتالیزور در بدن فعالیت کرده و باعث می شود همواره پر انرژی باقی بمانید. همچنین باعث فعالیت مناسب آنزیم ها می گردد. نیاسین موجود در رب انار باعث می شود پوست حالت ارتجاعی خود را حفظ کند و سیستم عصبی را سالم نگاه می دارد و عمل هضم غذا را آسان می کند.

تهیه رب انار - خواص و مضرات رب انار

پیشگیری از سرطان

یکی دیگر از خواص رب انار همانند خواص شیر کمک به کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان ها می باشد. استفاده منظم از رب و آب انار بدلیل کاهش خطر ابتلا به سرطان ها بویژه سران سینه در زنان و سرطان پروستات در مردان ارزشمند می باشد.

مفید برای سیستم ایمنی انسان

رب انار حاوی آنتی اکسیدان و ویتامین C می باشد که برای سیستم ایمنی بدن مفید است. وقتی عمل هضم غذا انجام می شود فرآیندی به نام اکسیداسیون در بدن اتفاق می افتد و باعث تولید رادیکال های آزاد می گردد. رادیکال های آزاد می توانند به بافت آسیب برسانند و بیماری هایی مثل اختلالات قلبی یا سرطان را تولید کنند. رادیکال های آزاد ممکن است از طریق تنفس هوای آلوده نیز جذب بدن گردد. آنتی اکسیدان های موجود در رب انار به سلول های بدن کمک می کند تا بر رادیکال های آزاد تاثیر بگذارند.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  طرز تهیه مربای هلو به سبک حرفه ای ها

خواص رب انار برای کاهش وزن

رب انار ترکیب عالی برای رژیم غذایی و کاهش وزن است. این ترکیب سرشار از ویتامین های A,B,C می باشد که به سوخت و ساز بدن کمک می کند و همچنین ویتامین های مورد نیاز بدن را تامین می نماید.

مضرات رب انار

با وجود اینکه این میوه سرشار از ویتامین ها می باشد بدلیل وجود آهن در آن دیر هضم است. افراد سرد مزاج نباید بیش از حد از رب انار استفاده کنند. خوردن زیاد انار باعث سست شدن معده و ایجاد نفخ می گردد. مصرف رب انار برای افراد مبتلا به زخم معده و روده مضر است. مصرف زیاد آن همچنین باعث ابتلا به یبوست، ناراحتی معده و گلو درد می شود. افراد مبتلا به ناراحتی های ریه باید در مصرف رب انار احتیاط کنند. استفاده از رب انار با مصرف داروهایی که برای درمان فشار خون و کاهش کلسترول مصرف می گردند مداخله می کند.

امیدواریم این مطلب درباره طرز تهیه رب انار خانگی و خواص و مضرات رب انار مورد توجه شما قرار گرفته باشد.