تهیه سس جدید برای ساندویچ ها
در این مطلب از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو شما با طرز تهیه سس جدید برای انواع ساندویچ ها آشنا می شوید. اگر از سس های تکرای برای ساندویچ ها خسته شدید پیشنهاد می کنم یک بار مزه این سس را تست کنید.
مواد لازم برای تهیه سس جدید
نشاسته ذرت: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر پیاز: ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر خردل: ۱/۴ قاشق چایخوری
زردچوبه: ۱/۴ قاشق چایخوری
شکر: ۱/۴ قاشق چایخوری
شیر کامل یا کم چرب: ۱/۲ پیمانه
پنیر خامهای: ۵۰ گرم، ورقه شده
پنیر چدار: ۱ پیمانه (۱۰۰ گرم)
طرز تهیه سس جدید برای ساندویچ ها
در آغاز کار آماده کردن سس خوشمزه باید نشاسته، نمک، پودر سیر و پیاز، پودر خردل، زردچوبه و شکر را با همدیگر داخل کاسهای کوچک، مخلوط کنید. شیر و پنیر خامهای را داخل یک ماهیتابه گود کوچک بریزید. آن را روی حرارت کمتر از متوسط گرم کنید، مرتب بهم بزنید تا زمانی که پنیر خامهای داخل شیر حل شود. مخلوط ادویه را داخل مایع در حال گرم شدن بریزید و بهم بزنید. بگذارید یک دقیقه دیگر گرم شود تا غلیظ شود.
از روی حرارت بردارید و پنیر چدار رنده شده را داخل آن بریزید، داخل مایع بهم بزنید تا زمانی که بطور کامل ذوب و یکدست شود و سپس فورا سرو کنید.
نکات مهم
سس پنیر اضافی را میتوان به مدت ۳ روز در ظرفی دردار در یخچال نگهداری کرد. قبل از سرو کردن آن را داخل ماهیتابه گرم کنید. ین سس به نام سس پنیر ، دیپ پنیر، دیپ پنیر ناچو و چیز ویز معروف است. از این سس میتوان همراه برای سس برای چیپس و نان خشک و یا همراه انواع ساندویچ استفاده کرد.