تهیه شیرینی برنجی با ترفند های حرفه ای
در این مطلب آموزشی وب سایت نازشو می خواهیم برای شما تهیه شیرینی برنجی با ترفند های حرفه ای را آموزش دهیم. یکی از شیرینی های که کلی خاطره را برای ما ایرانی ها زنده می کند حتما شما هم بیشتر شیرینی برنجی را بصورت آماده مصرف کرده اید در حالی که آماده کردن این شیرینی در خانه هم به مواد اولیه زیادی نیاز ندارد همه بسیار خوشمزه می شود. اگر تا بحال این تجربه را نکردید پیشنهاد می کنم همراه ما باشید و با دستور درست کردن شیرینی خوشمزه برنجی آشنا شوید و در فرصتی که پیدا کردید آن را درست کنید. و از آن برای پذیرایی از خانواده یا مهمان های عزیز خود استفاده کنید. در گام نخست کار با مواد اولیه مورد نیاز آشنا می شویم که باید اندازه آن ها را با دقت استفاده کنیم که در مزه نهایی مشکلی پیش نیاید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی برنجی
نصف قاشق چای خوری خلال پسته، تخم خرفه، کنجد و … به دلخواه برای تزیین
یک هشتم قاشق چای خوری پودر هل
نصف فنجان یا 60 گرم خاک قند
یک عدد زرده تخم مرغ
چهار و نیم قاشق غذا خوری روغن گیاهی
یک قاشق غذا خوری گلاب
یک فنجان یا 150 گرم آرد برنج
تهیه شیرینی برنجی با ترفند های حرفه ای
تمام نکاتی که برای حرفه ای درست کردن این شیرینی نیاز دارید را ما در این قسمت بای شما قرار داده ایم برای شروع کار روغن و خاک قند را خوب با هم مخلوط کنید. سپس زرده تخم مرغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید و پس از آن گلاب را بیافزایید و هم بزنید. در این مرحله آرد برنج را اضافه کنید. برنج را مرحله مرحله اضافه کنید و هر بار نصف فنجان آرد را در ظرف بریزید و هم بزنید. سپس نوبت پودر هل است که باید با مواد دیگر مخلوط شود. در ادامه کار هم خمیر را با دست ورز بدهید و سپس آن را به مدت حد اقل 6 ساعت درون ظرف در دار داخل یخچال استراحت بدهید. اگر بتوانید یک شب به آن زمان بدهید بهتر است.
در مرحله بعدی کار شما باید فر را تا دمای 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سلسیوس (سانتیگراد) گرم کنید. مقدار کمی از خمیر را با دست گلوله کرده و کمی ان را فشار دهید و تخت کنید و شیرینی ها را در سینی که از قبل چرب کرده و یا کاغذ روغنی روی آن پهن کرده اید، قرار دهید. البته جای نگرانی نیست چون شیرینی برنجی بدون آرد و گلوتن است و چسبندگی زیادی به سینی ندارد. قبل از قرار دادن شیرینی ها در فر می توانید روی آن هر طرحی را که مایلید با قالب و یا حتی یک بعلاوه با نوک چاقو ایجاد کنید. البته عمق خطوط طرح را زیاد نکنید وگرنه ممکن است هنگام پخت شیرینی های شما به دو نیم شوند. روی آن ها را با خلال پسته، کنجد، تخم خرفه یا هر تزیین دیگری که مایلید بپوشانید. شیرینی ها برای پخت به 20 دقیقه زمان نیاز دارند تا جایی که رنگ حاشیه آن قهوه ای نشده و کمی خشک تر به نظر برسد. پس از خارج کردن از فر قبل از جدا کردن شیرینی ها از سینی، اجازه بدهید خنک شوند. به همین راحتی توانستید یک شیرینی برنجی حرفه ای در خانه تهیه کنید امیدواریم این آموزش برای شما مفید بوده باشد.