تهیه نان مغزدار خانگی
در یکی دیگر از پست های آشپزی سایت نازشو می خواهیم به شما طرز تهیه نان مغزدار خانگی خوشمزه را آموزش دهیم نان های مغزدار که انواع مختلفی هم دارند بسیار مزه خوبی دارند و به عنوان یک عصرانه یا شام می تواند پیشنهاد بسیار عالی باشند. و مادر این مطلب برای شما یکی از نان های خوش طعم و مزه ای را که می توانید در منزل درست کنید را به شما یاد خواهیم داد اگر کمی مواد اولیه زیاد به نظر می رسد شما می توانید برخی از مواد آن را به دلخواه حذف کنید اما اگر دوست دارید این نان بسیار خوشمزه را که حتی به عنوان شام هم می توانند از آن استفاده کرد کامل درست کنید مانند دستور زیر مواد اولیه تهیه کرده و آن ها را تهیه کنید.
تهیه نان مغزدار خانگی
ارد به میزان لازم حدود ٤ تا٥ پیمانه
أب ولرم ١/٢ پیمانه
روغن مایع ١/٢پیمانه
نمک ١/٢قاشق چایخورى
تخم مرغ ٢عدد
شکر١/٢قاشق چایخورى
ماست ١/٢پیمانه
مایه خمیر ١قاشق چایخورى
مواد میانى نان مغزدار:
پیاز ١ عدد متوسط
رب گوجه فرنگى ١قاشق غذاخورى
قارچ ٥ عدد بزرگ
مخلوط یک عدد زرده تخم مرغ + روغن مایع یک قاشق چایخورى براى رویه
پنیر پارمزان رنده شده ١٠٠گرم
جعفرى خرد شده یک قاشق غذاخورى سر پر
گوشت چرخ کرده ١٥٠گرم
کنجد مقداری
نعنا تازه چند برگ خرد شده
فلفل سیاه فلفل قرمز نمک ادویه به میزان لازم
طرز تهیه نان مغزدار خانگی
برای شروع کار شما باید آب ولرم را با مایه خمیر و شکرمخلوط کرده اجازه میدهیم پف کند وعمل بیاید. براى تهیه خمیر ابتدا در یک ظرف بزرگ تخم مرغها را با ماست ،روغن مایع و نمک مخلوط کرده هم زده تا از حالت لختگى دربیاید مخلوط اب ولرم ومایه خمیر را اضافه کرده کم کم أرد را اضافه کرده خمیر باید کمى چسبنده باشد اما بشود انرا ورز داد کمى خمیر را ورز داده تا روى ان صاف شود خمیر را گلوله کرده داخل کاسه گذاشته روى انرا با پارچه پوشانده ودر جاى گرم قرار داده تا ور بیاید در این فاصله مواد میانى را مثل مواد ماکارانى تهیه میکنیم.
خمیر را دوباره کمى ورز داده از خمیر به اندازه کمى بزرگتر از گردو برداشته انرا کمى باز کرده مقدارى از مواد میانى وسط ان گذاشته کمى پنیر روى ان قرار داده و ارام خمیر را گلوله میکنیم قالب مافین را کمى چرب کرده وداخل هر کدام از قالبها سه عدد از گلوله هاى اماده شده قرار میدهیم یک عدد از زرده تخم مرغ را با کمى روغن مخلوط کرده و روى خمیرها میمالیم وکنجد میپاشیم و قالب را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتى گراد به مدت 20 تا 28 دقیقه قرار میدهیم تا روى ان ها طلایى شود. امیدواریم این دستور تهیه هم یاد گرفته باشد.