تهیه نرگسی

تهیه نرگسی خوشمزه و ساده

تهیه نرگسی خوشمزه و ساده

در این مطلب از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو می خواهیم برای شما طرز تهیه نرگسی خوشمزه و ساده را قرار دهیم این غذای بسیار مفید روش درست کردن بسیار ساده ای دارد که ما در ادامه این مطلب برای شما روش درست کردن آن را بطور کامل توضیح داده ایم.

موادلازم برای تهیه نرگسی اسفناج

پیازدو عدد

تخم‌مرغ دو عدد

سیر چهار حبه

اسفناج 500 گرم

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

طرز تهیه نرگسی اسفناج

نرگسی اسفناج از غذاهای محلی مناطق شمالی کشور به ویژه مازندران است، این غذا را می‌توانید به عنوان صبحانه، میان‌وعده یا حتی ناهار و شام سبک میل کنید. درست کردن این غذا ساده است و زمان زیادی هم از شما نمی‌گیرد و برای روزهایی که وقت یا حوصله آشپزی ندارید مناسب است.


مرحله اول

بعد از پاک کردن اسفناج‌ها آن‌ها را به دقت بشویید، داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم حدود یک ربع بپزید.

مرحله دوم

داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و بعد پیاز وسیر خرد شده را در آن تفت دهید؛ بعد از آنکه سیر و پیاز سرخ شدند اسفناج‌ها را اضافه کنید و با هم تفت دهید.

مرحله سوم

نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید تا همه مواد طعم‌دار شوند، در این مرحله تخم‌مرغ‌ها را در مواد شکسته و صبر کنید کهکک تخم‌مرغ خودش را بگیرد. در نوع سنتی آن بهتر است زرده حالت نیم‌پز یا به اصطلاح عسلی داشته باشد.

نکات مهم تهیه

1- لازم نیست برای پختن اسفناج‌ها به آن آب اضافه کنید، چون خودشان آب میندازند و برای پختشان کافی است.

2- اگر می‌خواهید تخم‌مرغ کاملا بپزد، می‌توانید درب ماهیتابه را بگذارید تا کامل سفت شود یا مواد را هم بزنید تا تخم‌مرغ بپزد.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  شام سالم و پرخاصیت