تهیه پاچینی

تهیه پاچینی رستورانی در منزل

تهیه پاچینی رستورانی در منزل

برای شما در این مطلب از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو می خواهیم طرز تهیه پاچینی رستورانی را در منزل به شما آموزش دهیم شما در اینجا بطور کامل می توانید با روش درست کردن یک پاچینی بسیار خوشمزه در منزل آشنا شوید. امیدوارم که این آموزش کاربردی برای شما مفید واقع شود همچنین درست کردن پاچینی در منزل بسیار به صرف تر از بیرون است البته اگر مقدار زیاد مدنظر شما باشد.

مواد لازم برای تهیه پاچینی

آرد سفید: 100 گرم
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
آرد ذرت: 3 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل و پودر گشنیز: 3 قاشق غذاخوری
بال (بازوی) مرغ: 1 کیلو گرم
پودر فلفل قرمز: 2 قاشق چایخوری
سیر خرد شده: 12-15 حبه (ریز)
فلفل قرمز: 2 قاشق چایخوری
پیازچه: نصف فنجان
گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
روغن: مقداری برای سرخ کردن
زنجبیل تازه (زنجبیل خرد شده به قطعات یک و نیم سانتی
سس سویا: 1 قاشق چایخوری
نمک: به اندازه طعم و مزه

طرز تهیه پاچینی رستورانی در منزل

برای شروع کار تهیه ابتدا همه مرغ ها را کاملاً بشویید و تمام ادویه ها (فلفل ، پودر گشنیز ، سیر و زنجبیل) را اضافه کنید. در ادامه ادویه های پاچینی را با مرغ ها مخلوط کنید ، در صورتی که عجله دارید 5 تا 10 دقیقه در یخچال نگه دارید یا آن را بپوشانید و کنار بگذارید.در غیر این صورت مدت زمان بیشتر باعث می شود مزه ها به گوشت مرغ نفوذ کرده و خوشمزه تر شود. آرد ذرت ، آردسفید ، پودر فلفل و کمی نمک را مخلوط کنید (تمام پودرهای فلفل را نریزید ، باید بعداً آن را هم اضافه کنیم)

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  طرز تهیه شیرینی بهشتی کاکائویی

تهیه پاچینی

بعد از مزه دار شدن مرغ ها بازوی مرغ را با یک دست بگیرید و با چاقو یک برش به قسمت بالای آن بزنید تا گوشت از استخوان جدا گردد، حالا گوشت بازو را برگردانید تا کاملاً از استخون جدا و استخوان کاملا لخت شود. حالا مرغ را به آرد آغشته کرده و آن را در روغن سرخ کنید.از یک ظرف کوچک و گود استفاده کنید تا هم در مصرف روغن صرفه جویی شود و هم روغن کاملا روی پاچین مرغ ها را بپوشاند. هنگامی که از همه طرف سرخ شد ، آن را روی کاغذ بگذارید. (همچنین می توانید آن را سرخ کرده و بخورید)

مقداری روغن درون یک ظرف دیگر بریزید ، وقتی روغن داغ شد ، زنجبیل و سیر را درون آن بیفزایید و مدتی آنرا سرخ کنید. سپس سس گوجه فرنگی ، سس سویا ، سس فلفل سبز ، پودر فلفل قرمز و نمک را اضافه کرده و خوب آنرا تفت دهید. سپس مرغ سرخ شده را در به این سس اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا پیازچه های خرد شده را اضافه کنید و گاز را خاموش کنید. پاچین ها را با پیاز و لیمو در یک بشقاب تزیین کنید. امیدوارم از طرز تهیه پاچین مرغ لذت برده باشید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *