تهیه چیز کیک یخچالی با ژله
برای شما در این مطلب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو می خواهیم طرز تهیه چیز کیک یخچالی با ژله را به شما آموزش دهیم. چیزکیک ها امروز در برنامه غذایی افراد جایگاه ویژه ای دارد. تنوع چیز کیک ها بسیار زیاد است و ما در اینجا برای شما یکی از خوشمزه ترین آن ها را برای آموزش انتخاب کردیم مراحل تهیه این چیزکیک زیاد پیچیده نیست فقط کافی است متن زیر را با دقت بخوانید و مواد اولیه به مقدار گفته شده استفاده کنید تا خروجی کار شما خوب از آب در آید در ادامه همراه ما باشید.
مواد لازم تهیه چیز کیک یخچالی با ژله
پودر شکر: ۵ قاشق غذاخوری
پودر ژله با طعم دلخواه
کره:۸۰ گرم
پودر ژلاتین: ۱۰ گرم
پنیر ماسکارپونه یا خامه ای: ۲۰۰ گرم
بیسکوییت: ۲۰۰ گرم
آب: ۱/۳ پیمانه
وانیل: ۱/۸ قاشق چایخوری
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
تهیه چیز کیک یخچالی با ژله
برای آغاز کار شما باید بیسکوییت رو کاملا پودر کنیم. میتونیم داخل غذاساز بریزیمش یا اینکه داخل یه کیسه ریخته و با گوشتکوب کاملا پودرش کنیم. نوع بیسکوییت هم سلیقه ایه که من معمولا از بیسکوییت سبوس دار (ساقه طلایی) استفاده میکنم. حالا داخل یه کاسه بیسکوییت پودر شده و کرهای که آب کردیم رو کاملا مخلوط میکنیم.
بعد قالب کمربندی رو به قطر دلخواه باز کرده و داخل ظرف سرومون میذاریمش، (من قطرش رو حدود ۱۸ سانت در نظر گرفتم) بعد مخلوط کره و بیسکوییت رو داخلش ریخته و کاملا سطحش رو صاف میکنیم و با ته یه لیوان فشار میدیم تا منسجم بشه. تا مایه روی بیسکوییت رو حاضر میکنیم قالب رو داخل یخچال میذاریم تا کره خودش رو بگیره و بیسکوییت منسجمتر بشه.
حالا داخل یه کاسه خامه، پنیر، پودر قند و وانیل رو با یه همزن دستی یا برقی خوب مخلوط میکنیم تا یکنواخت بشه. بعد ژلاتین و آب رو داخل یه قابلمه روی حرارت هم میزنیم تا ژلاتین داخل آب کاملا حل بشه. بعد ژلاتین رو به مخلوط خامه و پنیر اضافه میکنیم. مواد رو سریع و خوب هم میزنیم تا یه مایه یکنواخت بدست بیاد. حالا مایه رو کاملا روی سطح بیسکوییت پخش کرده و سطحش رو کاملا صاف میکنیم. ظرف رو برای مدت ۱ الی ۲ ساعت داخل یخچال میذاریم تا مایه خامهای خودش رو بگیره. بعد از طی این مدت قالب رو از یخچال بیرون میاریم و روش رو با حدود یک لیوان مایع ژلهای که طبق دستور عمل روی بسته ژله آماده کردیم میپوشونیم. باید دقت کنیم تا مایه ژله کمی خنک بشه و بعد روی مخلوط خامه بریزیمش. حالا کافیه برای ۲ تا ۳ ساعت دیگه قالب رو داخل یخچال بذاریم تا ژله هم خودش رو بگیره و بعد میتونیم کیک رو از قالب جدا کرده سرو کنید.