تهیه ژامبون مرغ خانگی
برای شما در این مطلب از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو می خواهیم طرز تهیه ژامبون مرغ خانگی را به شما آموزش دهیم. ژامبون با اینکه توصیه پزشکان است که آن را از برنامه غذایی خود حذف کنید اما هنوز از بسیاری نمی توانند از آن بگذرند و یکی از بهترین راه برای اینکه از سلامت ژامبون ها مطمن باشید این است که آن را در خانه درست کنید و حداقل اینطور دیگر با مواد اولیه ای که استفاده می کنید از سلامت آن مطمن اند هستید. در ادامه شما با روش کامل آشنایی با ژامبون خانگی آشنا می کنیم همراه ما باشید تا با تمام مراحل درست کردن آن آشنا شوید. و حتما آماده کردن ژامبون در منزل بسیار سخت تر از خرید آن است اما اگر سلامت آن در الویت هست زیاد این مراحل سخت نیست.
مواد لازم برای تهیه ژامبون مرغ خانگی
آرد نشاسته 1.5 قاشق غذاخوری
پودر تخم شنبلیله 1/4 قاشق چایخوری
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
پسته، قارچ و هویج خرد شده به میزان لازم
فلفل قرمز به میزان دلخواه
فلفل سیاه 1/3 قاشق چایخوری
پودر تخم رازیانه 1/4 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 1/4 قاشق چایخوری
ران مرغ بدون استخوان 375 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آب و یخ پودر شده 60 میلیلیتر
شکر 1/2 قاشق چایخوری
نمک 2 قاشق چایخوری سرخالی
شیر خشک 1/2 قاشق سوپ خوری
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
پودر موسیر 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه ژامبون مرغ خانگی
برای شروع کار تهیه شما باید ابتدا ران مرغ بدون استخوان را دو بار چرخ کنید، سپس آن را در پلاستیک فریزر قرار دهید و به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید تا یخ بزند.
مرغ یخ زده را از فریزر خارج کنید و در کاسهای قرار دهید، نمک را به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید. نیمی از مخلوط آب و یخ را به مرغ اضافه کنید و حسابی ورز دهید، سپس تخم مرغ را اضافه کنید و دوباره ورز دهید. روغن و باقیمانده آب و یخ را اضافه کنید و مواد را ورز دهید تا یکدست شوند.
مواد خشک و ادویهها را به گوشت اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. برای این منظور میتوانید از غذاساز نیز استفاده کنید تا مواد کاملا یکدست شوند. مایه ژامبون را در کاسهای بریزید و بسته به ذائقه خود، مغز پسته خرد شده، قارچ و هویج خرد شده و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید، سپس با قاشق هم بزنید تا مواد یکدست شوند. مواد را داخل رول کالباس (در تمامی لوازم قنادیها موجود است) بریزید و محکم ببندید. رول را درون بخارپز قرار دهید و حدود ۶۰ دقیقه صبر کنید تا ژامبون پخته شود.
بعد از پخته شدن، آن را در ظرف حاوی آب و یخ بگذارید تا به آن شوک وارد شود. بعد از یک دقیقه، ژامبون را از آب و یخ خارج کرده و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود.
همچنین در صورت عدم دسترسی به دستگاه بخارپز، یک قابلمه را تا نیمه آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید؛ سپس یک آبکش فلزی روی دهانه قابلمه قرار دهید، بهطوری که کف آبکش بالاتر از سطح آب جوش قرار گیرد. رول را در آبکش بگذارید و درب قابلمه را ببندید. امیدوارم که این آموزش مورد توجه شما قرار گرفته باشد.