ته دیگ مجلسی

ته دیگ مجلسی و مخصوص

ته دیگ مجلسی و مخصوص

امروز در این پست سایت تفریحی و سرگرمی نازشو قصد داریم شما را با طرز تهیه ته دیگ مجلسی و مخصوص آشنا کنیم. بسیاری وقتی مهمان دارند ته دیگ هایی که تهیه می کنند خوب نمی شود یکی از کار هایی که می توانید برای رفع این مشکل انجام دهید این است که ته دیگ های یک نفره تهیه کنید که کار را بسیار ساده تر می کند و همچنین بسیار شیک تر برای تزیین سفره پس ما تصمیم گرفتیم در اینجا روش تهیه ته دیگ مجلسی را به شما آموزش دهیم که بسیار این روش کاربردی است در ادامه با این نوع درست کردن ته دیگه یک نفره نیز آشنا می شوید.

مواد لازم برای تهیه ته دیگ یک نفره

زعفران حل شده در آب 3 قاشق غذا خوری
برنج پخته شده 3 پیمانه
ماست ساده 2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 1 عدد
نمک و فلفل به مقدار کافی
سیر خردشده 1 قاشق غذا خوری
روغن گیاهی به مقدار کافی

ته دیگ مجلسی طرز تهیه یک نفره

طرز تهیه ته دیگ مجلسی و خوشمزه

ته دیگ شاید جذاب‌ترین و وسوسه‌ برانگیزترین بخش آشپزی ایرانی باشد. این پدیده خوشمزه و برشته انواع مختلفی دارد. انواع نان، سیب‌زمینی، کاهو، قارچ و مغزهای مختلف همه از خوراکی‌هایی هستند که برای تهیه ته‌ دیگ استفاده می‌شوند و هر کدام طرفداران خود را دارند. اما رایج‌ترین و قدیمی‌ترین شکل ته‌دیگ از برنج تهیه می‌شود و در واقع نوعی ته چین است. این ته دیگ یک نفره که نام دیگر آن کاپ کیک ته دیگ است فوق‌العاده زیباست و برای مهمانی‌ها ایده‌آل است. بدین ترتیب هر کس می‌تواند ته دیگ خودش را داشته باشد و از آن لذت ببرد.

برای شروع کار تهیه ته‌دیگ یک نفره، تنها احتیاج به برنج پخته، ماست و تخم مرغ و یک قالب کاپ کیک دارید. برنج با بقیه مواد مخلوط می‌شود و در قالب کاپ کیک ریخته می‌شود. قالب در فر قرار می‌گیرد و بعد از حدود ۳۰-۴۰ دقیقه ، ته دیگ تک نفره شما حاضر و آماده است. کف قالب‌ کاپ کیک را با روغن چرب کنید و فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. ۱/۲ قاشق چایخوری زعفران را در سه قاشق آب جوش حل کنید. در کاسه بزرگی برنج پخته شده را بریزید. سپس تخم مرغ، ماست، آب زعفران، نمک، فلفل و در صورت تمایل سیر له شده را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط نمایید.

ته دیگ مجلسیقالب را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید. سپس قالب را خارج کنید، روی آن فویل آلومینیومی بکشید و آن را ۱۵ دقیقه دیگر در فر قرار دهید. بعد از گذشت این مدت، قالب را از فر خارج کنید و از ته‌دیگ های تک نفره برشته لذت ببرید. امیدواریم که این روش تهیه کردن ته دیگ مورد توجه شما مخاطبان وب سایت نازشو قرار گرفته باشد پیشنهاد می کنم اگر می خواهید از روش دیگری استفاده کنید مطلبی بعدی ما را که در ادامه لینک آن را مشاهده می کنید از دست ندهید و مانند حرفه ای ها ته دیگ درست کردن را یاد بگیرید.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  ته چین گوشت خانگی و مخصوص

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  طرز تهیه ته چین ماهی فوق العاده خوشمزه