ته چین گوشت

ته چین گوشت خانگی و مخصوص

ته چین گوشت خانگی و مخصوص

یکی از غذا های بسیار خوشمزه بی شک در بین ایرانی حداقل در یک دهه اخیر ته چین بوده است. و ما امروز در اینجا برای شما طرز تهیه ته چین گوشت خانگی و خوشمزه را قرار دادیم. شما در این مطلب از وب سایت نازشو میتوانید یکی از ته چین های بسیار خوش طعم و مزه ایرانی را در خانه تهیه کنید. حتی اگر تا به حال این غذا را تهیه نکردید نگران نباشید ما بطور کامل و گام به گام دستور تهیه این غذای بسیار خوشمزه را به شما توضیح خواهیم داد. امیدواریم که این مطلب آشپزی هم مورد توجه و رضایت شما قرار گیرد و بتوانید به کمک آن در خانه این غذا آماده کنید. اگر مشکلی داشتید می توانید از طریق بخش دیدگاه با ما در ارتباط باشید در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخ شما را خواهیم داد در ادامه همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه ته چین گوشت خانگی و مخصوص

ذرت پخته : 5 قاشق سوپ خوری
برنج : 2 پیمانه
نمک و فلفل : به میزان لازم
زرده تخم مرغ : 1 عدد
گوشت گوسفند : 250 گرم
پیاز : 1 عدد
زعفران حل شده : 3 قاشق سوپ خوری
سیر : 2 حبه
روغن : به میزان لازم
ماست پرچرب : 1 پیمانه

 

طرز تهیه ته چین گوشت خانگی و مخصوص

برای آغاز به کار تهیه این غذا شما ابتدا در قابلمه کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز نگینی را تفت دهید و بعد از ان گوشت را که قیمه ای خرد شده با دو حبه سیر به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. زمانی که رنگ گوشت تغییر کرد دو لیوان آب اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا گوشت پخته شود.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  طرز تهیه ته چین اسفناج مجلسی با گوشت

زمانی که گوشت پخت نمک را اضافه کنید. در قابلمه دیگری آب بریزید تا به جوش آید. برنج خیس شده را به همراه نمک در قابلمه بریزید و بعد از این که برنج کمی نرم شد آب کشی کنید و روی آن آب سرد بریزید. ماست، زعفران، زرده تخم مرغ، نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط کنید و برنج آب کشی شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد هم برود.

در قابلمه تفلون کمی روغن بریزید و از مایه برنج و ماست در کف قابلمه بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. گوشت را ریش ریش کنید و در لایه دوم بریزید. سپس لایه سوم را برنج بریزید و گوشت ها را بپوشایند و با پشت قاشق صاف کنید. درمرحله بعدی ذرت های پخته را اضافه کنید تا روی برنج پوشیده شود . لایه ها را تکرار کنید تا مواد تمام شود و روی لایه آخر آب و روغن بریزید. قابلمه ته چین را دم کنید و بگذارید روی شعله کم به مدت یک ساعت بماند . بعد از آن ته چین شما آماده سرو است . در ظرف مناسب برگردانید و نوش جان کنید. نظرات خود را درباره این پست برای ما در بخش دیدگاه حتما بنویسید. و اگر نکته ای را در این پست لازم می دانید که گفته شود را می توانید در بخش نظرات قرار دهید و ما آن را در قسمت اصلی مطلب قرار خواهیم داد بعد از بررسی های لازم.