تی تاب خوشمزه و دستور تهیه آن در منزل
یکی از شیرینی های که برای ما ایرانی بسیار حس نوستالژی ایجاد می کند تی تاب است که از زمان بسیار قدیمی یکی از خوردنی های محبوب در مدرسه و جامعه بوده است تی تاب ها برخی از زمان قدیم تا بحال همان طعم همیشگی دارند و برخی هم با ترکیب مواد جدید خوشمزه تر هم شده اند اما شاید کمتر کسی باشد که تجربه کرده باشد درست کردن این شیرینی را در خانه ما در این آموزش می خواهیم یک نوع خوشمزه آن را امروز در این مطلب از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو به شما دوستان گرامی آموزش دهیم. چندین مرحله کلیدی برای تهیه این شیرینی وجود دارد که همه مراحل بطور کامل در ادامه برای شما منتشر شده است.
مواد لازم
تخم مرغ 8 عدد
رنده پوست پرتقال 2 قاشق مرباخوری
شیر 1 پیمانه
شکر 2 پیمانه معادل 450 گرم
روغن مایع 1 پیمانه
آرد 3 پیمانه معادل 480 گرم
بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
مواد لای تی تاپ :
پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری
شکر نصف لیوان معادل 110 گرم
دستور تهیه کامل
برای شروع کار تخم مرغ ها را با شکر و رنده پوست پرتقال آنقدر هم بزنید تا کرم و کشدار شود بعد روغن را اضافه کنید و مجددا بزنید، یکنواخت که شد، شیر را اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست شود. مخلوط آرد و بکینگ پودر را که قبلا الک کرده اید کم کم به موادتان اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدستی به وجود بیاید کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. مایه کیک را داخل سه ظرف یک اندازه بریزید تا به سه قسمت مساوی تقسیم شود. مواد میانی را هم به دو قسمت تقسیم کنید.
یک قسمت از مایه کیک را کف سینی پهن کرده و به مدت 10 دقیقه داخل فری که از قبل با حرارت 170 درجه گرم کرده بودیم قرار بدهید تا کمی بپزد. بعد از فر خارج کنید و یک قسمت از مخلوط مواد میانی را در تمام سطح آن پخش کنید و به مدت 5 دقیقه در طبقه زیر فر قرار بدهید (یا اینکه می توانید گریل را روشن کنید) البته باید مواظب باشید شکر نسوزد. بعد سینی فر را خارج کنید و یک قسمت دیگر از مایه کیک را در سطح آن پخش کنید، فقط باید مواظب باشید که شکر و کاکائو را به هم نزنید و بعد از آن حرارت فر را به 140 درجه برسانید و دوباره به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار بدهید تا این لایه هم بپزد. و این کار را برای قسمت دوم لایه میانی و بعد از آن برای قسمت سوم مایه کیک هم انجام بدهیدو در انتها کیک را با خلال دندان و یا چنگال، تست کنید. اگر چیزی به آن نچسبید یعنی تیتاب شما پخته است. اگر روی کیک طلایی شده بود که هیچ، اگر نشده بود، چند دقیقه گریل رو را روشن کنید تا روی آن هم طلایی شود.
بعد از آن سینی را از فر بیرون بیاورید، کاغذ روغنی را از کیک جدا کنید و آن را برش بزنید. اگر شکلات تخته ای دارید مقداری شکلات را با دو قاشق روغن مایع ذوب کنید و داخل قیف بریزید و به هر شکلی که دوست دارید روی کیک بریزید و برای چند دقیقه آن را داخل یخچال بگذارید تا شکلات خودش ر بگیرد و بعد نوش جان کنید.
نکته برای تهیه تیتاب :
اگر دوست داشتید می توانید به مایه ی کیک کاکائو بزنید و نقش شکلاتی را سفید روی آن بزنید و یا می توانید کیک تان سفید و نقش های روی آن کاکائویی باشد.