خشک کردن آلبالو در منزل ساده و سریع
در این مطلب از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو می خواهیم شما را با دو روش ساده و کاردبردی خشک کردن آلبالو در منزل آشنا کنیم. آلبالو از میوه های بسیار خوشمزه است که بسیاری از آن برای تهیه مربا ، شربت و … استفاده می کنند اما در این بین برخی عاشق آلبالو خشک هستند که طعم فوق العاده خوشمزه ای دارد. و در همه فصل قابل استفاده است با اینکه آلبالو خشک را به راحتی می توانند از مغازه ها تهیه کرد اما به علت اینکه همه روش درست و تمیزی برای خشک کردن این میوه استفاده نمی کنند میوه ها خشک شده دارای مواد ریزی همراه خود هستند که بار ها باید شسته شود تا از آلبالو جدا شوند. برای همین خشک کردن آلبالو در منزل می توانند یک روش مناسب باشد که در ادامه دو روش کاربردی را به شما یاد خواهیم داد. ابتدا نکته ای را خدمت شما عرض کنم که در مورد همه روش ها صدق می کند. برای تهیه هر نوع آلبالوی خشک بهتر است که آلبالو هایی را انتخاب کنید که رسیده و درشت هستند و لکهدار نیستند را انتخاب کنید.
کمک گرفتن از آفتاب
ابتدا دم آلبالو ها را بگیرید سپس بشوئید. حواستان باشد که از میوه های کرم زده استفاده نکنید. بعد آلبالو های شسته شده را به میزان دلخواه نمک بزنید. که بسته به ذائقه شما دارد توصیه ما کمتر بهتر .در ادامه آن ها روی پارچهای به مدت یک الی سه روز در مقابل نور آفتاب قرار دهید تا خشک شود. پس از اینکه آلبالوها خشک شدند مجدد آبکشی کنید و مقداری نمک بزنید. سپس ۱ ساعت دیگر در نور آفتاب قرار دهید تا آماده شود. روش دیگری هم با کمک گرفت از آفتاب وجود دارد و آن هم این است که ابتدا دم آلبالوها را بگیرید و بدون شستن، آنها را روی پارچهای پهن کنید و به مدت ۲ روز زیر نور آفتاب قرار دهید. بعد میتوانید با فشار دست به راحتی هسته آلبالوها را خارج کنید بدون آنکه آسیبی به بافت آلبالو برسد. سپس از اینکه هسته آلبالوها را خارج کردید باید آلبالوها را با آب سرد آبکشی کنید. در ادامه منتظر بمانید تا آب اضافی آلبالوها خارج شود و مجدداً آنها روی سینی پهن کنید و در محیط خانه یا بیرون بگذاید تا خشک شوند.
خشک کردن آلبالو با کمک گرفتن از فر
ابتدا آلبالو ها را با آب خنک بشورید و ساقههای آنها را جدا کنید و در آخر با یک دستمال یا حوله آنها را خشک کنید. در مرحله بعد هسته های آن ها را یا با نصف کردن آلبالو و یا با استفاده از یک دستگاه خارج کننده هسته آلبالو، جدا کنید آلبالو ها را روی یک سینی شیرینی پزی بچینید و در دمای 74 درجه سانتی گراد برای حدود 3 ساعت در فر بگذارید. بعد از آن که آلبالوها کمی چروک شدند، دما را به 57 درجه کاهش دهید و برای 16 تا 24 ساعت مجدداً در فر بگذارید. توجه کنید که آلبالوها هنگامی که آماده میشوند، کاملا بدون آب هستند و چروکیده شده اند. با کمک تستر هم می توانید این کار انجام دهید با این تفاوت که ابتدا آلبالوها را بشویید یک فویل داخل سینی توستر بکشید آلبالو ها را بریزید با درجه125 ، ده دقیقه زمان بدهید حرارت ببینند بعد به صورت مداوم زیر و رو کنید و با نمکدان و به صورت کم کم نمک بپاشید حدودا ۲ ساعتی طول می کشد تا بپزد و پوست آن چروک شود. آلبالو ها کمی آبدار باشد بهتر است. نمک آن را در چند مرحله آخر تست می کنیم به ذائقه خودمان بستگی دارد.آلبالوهای نارس تلخ می شوند پس حتما آن ها را جدا کنید و در ظرف در دار بگذارید تا خشک تر نشود و آبدار بماند بهتر است. و در آخر اینکه اگر می خواهید در ظرف بدون هوا آلبالو های خشک شده را نگهداری بهتر است بعد آماده شدن آن ها یک ساعت در دمای محیط و سپس به ظرف مورد نظر انتقال دهید.