خواص بادام هندی کامل تر بشناسید.
چند سالی است که بادام هندی یکی از پای ثابت های آجیل شب عید می باشد و از جمله از پرطرفدار ترین آجیل ها در ایران می باشد که بسیار گران قیمت و خوشمزه است. اما خواص بادام هندی را شاید بسیار نمی شناسند. اما برعکس بسیاری از غذا هایی که بسیار خوشمزه و پرطرفدار هستند مثل فست فود ها و … خیلی از مواد غذایی دیگر اما بادام هندی دارای کلی خواص برای بدن انسان است که مصرف به اندازه آن کمک بسیار زیادی انجام می دهد در این پست از سایت نازشو تلاش شده است مطلبی برای شما گردآوری شود که در آن برای شما کلی از خواص بادام هندی را به شما معرفی کند که امیدواریم این مطلب بتواند به شما کمک کند تا با خواص بادام هندی بیشتر و بهتر آشنا شوید.
روش های مصرف بادام هندی در غذاها و میان وعده ها
1. روش تایلندی
استفاده از بادام هندی به عنوان ادویه و طعمدهنده. اگر بادام هندی را کمی تفت دهید و آن را به ریحان، میگو و لوبیا سبز اضافه کنید، میتوانید غذایی فوقالعاده خوشمزه و آسان، و شامی خاطرهانگیز برای خانوادهتان درست کنید.
2. سس
فلفل قرمز، سیر، سس سویا، زنجبیل، و آب را با کرهی بادامهندی مخلوط کنید و از آن به عنوان سس روی انواع غذاها استفاده نمایید؛ این سس آنقدر خوش طعم است که آب از دهان همه راه میاندازد!
3. آجیل مخلوط
مصرف مقداری مخلوطِ میوهها و دانههای خشکشده به همراه بادامهندی، برای آن دسته از آدمهایی که دائما وسوسه میشوند از رژیم غذاییشان منحرف شوند، راهحلی بسیار خوش طعم و دلپذیر است.
1-منبع ویتامین کا
بادام هندی منبع خوبی از ویتامین K است که لخته شدن خون را در زنان باردار بهبود میدهد. همچنین لازم است که از بروز اختلال خونریزی خونریزی ناشی از کمبود ویتامین یا بیماری هموراژیک نوزاد (HDN) در جنین جلوگیری کرد. این آجیل سرشار از پتاسیم است که با خنثی کردن اثر نامطلوب نمک، به کاهش سطح فشار خون کمک میکند.
2. خلاصی از فشار خون بالا!
از دیگر دلایلی که چرا مصرف بالای منیزیوم به وضوح میتواند زندگیمان را نجات دهد، این است که بر فشار خونمان تاثیری مثبت دارد. کمبود منیزیوم میتواند به شکلی خطرناک به فشار خون بالا و حتی به انواع گرفتگیها، اسپاسم، و کشیدگیهای ماهیچهای منجر شود. بادام هندی میتواند فشار خون را کاهش دهد و بر بیماران مبتلا به فشار خون تاثیر درمانی شگفتآور داشته باشد. حتی اگر به فشار خون مبتلا نیستید، لازم است بدانید بادام هندی به مبارزه علیه سردردهای میگرنی میپردازد و باعث میشود روزتان را بدون درد و با ذهن باز و آرام ادامه دهید.
3. کرهی بادام هندی – لذیذ، خوشمزه، و مغذی
شما هم ساندویچ مربا و کرهی بادام زمینی را دوست دارید؟ اکنون میتوانید برای این خوراکی محبوب و خوشمزهتان جایگزینی سالمتر پیدا کنید. میانگین مصرف کرهی بادام زمینی را حساب نمایید، و آن را با کرهی بادامهندی جایگزین کنید؛ کرهی بادام هندی حاوی مقادیر بالا از پروتئین و اسیدهای اشباع نشده است. کرهی بادام هندی در مقایسه با دیگر انواع خشکبار دارای چربی کمتر است؛ یک قاشق غذاخوری کرهی بادام هندی بدوم نمک تنها حاوی ۹۴ کالری است. بهترین روش استفاده از کرهی بادام هندی این است که آن را به صورت خام میل کنید. به گزارش بخش خدمات توسعهی تعاون دانشگاه کنتاکی، مواد مغذی موجود در کرهی بادام هندی خام بسیار بیشتر از انواع دیگر آن است؛ و از این رو، برای سلامتی انسان مفیدتر است.
4: جوانکنندهی پوست است
گفته میشود که مس موجود در بادامهندی سبب تغذیهی پوست میشود و با رادیکالهای آزاد مبارزه میکند. این امر مانع از پیر شدن پوست میشود و به آن ظاهر سالمی میدهد.
5. مواد معدنی رژیمی – تناسب اندام داشته باشید و از این خوراکی سالم لذت ببرید
از جمله خواص بادام هندی این است که یک خوراکی رژیمی است. چه کسی فکرش را میکند، با خوردن بتوان وزن کم کرد؟ کلسترول موجود در بادام هندی میتواند همیشه در کاهش وزن به شما کمک کند؛ و این نیز یکی دیگر از خواص بادام هندی برای سلامتی است. پژوهشها نشان دادهاند، آدمهایی که حداقل هفتهای دو بار بادام هندی مصرف میکنند، به واقع نسبت به سایر افراد کمتر دچار اضافه وزن میشوند.
با اینکه بیشتر آدمها در صحت این مسئله تردید دارند – زیرا همواره بادام هندی را مملو از چربی میدانند -، مطالعات ثابت کردهاند این خشکبار اشتهاآور حاوی مواد معدنی رژیمی همچون منگنز، مس، فسفر، و منیزیوم است که به کاهش وزن کمک میکنند. پژوهشگران اسپانیایی دریافتهاند، “مصرف مرتب آجیل خطر اضافه وزن را (تا بیش از ۵ کیلوگرم) کاهش میدهد.”
6. روغن بادام هندی – مفید برای مو، پوست، و سلامتی
روغن بادام هندی به دلیل اثر اعجابانگیزش بر پوست و مو در سراسر جهان مشهور است. علاوه بر اینکه روغن بادام هندی باعث افزایش استحکام پوست و ماهیچهها میشود، همچنین مقدار ملانین را به اندازهی مناسب در بدن تنظیم میکند؛ ملانین رنگدانهای مهم است که میتواند باعث پیری زودرس شود. روغن بادام هندی سرشار از مس است؛ به همین دلیل کیفیت رنگ موهایتان را بهبود میبخشد و همان رنگ مشکی زیبا را که همیشه آرزویاش را داشتهاید برای موهایتان به ارمغان میآورد. همچنین این روغن معطر حاوی اسید لینولئیک است که به موهایتان ظاهری نرم و ابریشمی میبخشد و آن را درخشنده و زیبا میکند. آیا شما از ریزش مو و طاسی رنج میبرید؟ شاید باورش برایتان سخت باشد، ولی روغن بادام هندی در این مورد نیز میتواند زندگیتان را تغییر دهد.
7. کپسول ویتامین – محافظ بدن، تقویت روح
بادام هندی سرشار از ویتامین است. با مصرف بادام هندی میتوانید انواع ویتامینهای مورد نیازتان نظیر ویتامین B، C، یا E، و بسیاری دیگر از ویتامینها و مواد معدنی ضروری را همچون نیاسین، اسید پانتوتنیک، ریبوفلاوین، یا تیامین تامین کنید. بر اساس پژوهشها، مجموع این ویتامینها میتواند دستگاه ایمنیتان را کاملا تقویت کند و حتی از ابتلا به بیماریّهای مهلک جلوگیری نماید. با مصرف این خشکبار، میتوانید از ابتلا به سنگ کیسهی صفرا، پلاگر، و حتی کمخونی سیدروبلاستیک جلوگیری کنید.
8. سیب بادام هندی – طعمی فوقالعاده، خواصی فوقالعاده
گفته میشود سیب بادامهندی یا میوهی درخت بادامهندی که در برزیل به خاطر طعم عالیاش بسیار محبوب است، بیش از ۵ برابر پرتقال حاوی ویتامین C است. این میوه کاربردهایی فراوان دارد و از آن در غذاها و خوراکیهایی نظیر کاری یا نوشابههای الکلی استفاده میشود. این میوه آنقدر خوش طعم است که میتوانید آن را به صورت تازه از درخت بکنید و نوش جان نمایید.
9. دارو – التیامبخش و درمانگر
از لحاظ علمی ثابت شده است، بسیاری از بخشهای گیاه بادام هندی تاثیرات دارویی موفقیتآمیز دارند. قبیلهای سرخپوست به نام پاتامونا در کشور گویان از بادام هندی به عنوان داروی گیاهی و سنتی استفاده میکند و از فواید بیشمار آن برای سلامتی بهرهمند میشود. مردم این منطقه با خرد کردن دانهی این گیاه، دارویی برای گزیدگی مار درست میکنند که بدون استفاده از این دارو، فرد مار گزیده قطعا دچار مرگ میشود.
به علاوه، آنها از روغن بادام هندی برای درمان ترک پاشنه پا یا بسیاری از بیماریهای قارچی استفاده میکنند. اگر بتوان برگهای درخت و پوستهی دانهی بادام هندی را به خوبی و بر اساس آموزههای سنتی عمل آورد، از آن میتوان به عنوان داروی ضد باکتری و ضد قارچ استفاده کرد. بهتر است بدانید، یکی از خواص بادام هندی این است که خاصیت قوی ضد اسهال دارد و میتواند شما را از رفت و آمدهای مکرر به دستشویی خلاص کند.
10. جلوگیری از سرطان – مبارزه علیه سلولهای سرطانی
چه کسی فکرش را میکند که بادام هندی بتواند واقعا از یکی از وحشتناکترین بیماریهایی که تاکنون در دنیا کشف شده است، پیشگیری کند؟ از لحاظ علمی ثابت شده است، بادام هندی به میزان زیاد حاوی پروآنتوسیانیدین، نوعی فلاونول است که از تقسیم و گسترش سلولهای سرطانی در بدن جلوگیری میکند. یکی از انواع مهم سرطان که بادامهندی میتواند از بروز آن پیشگیری کند، سرطان رودهی بزرگ است؛ بادامهندی با مبارزه علیه سلولهای سرطانی میتواند از گسترش آنها جلوگیری نماید. این قطعا یکی از بهترین خواص بادام هندی برای سلامتی است که میتواند جانتان را نجات دهد.
11. شیر بادام هندی – گیاهخواری و طعم دلپذیر نوشیدنی گیاهی
برای گیاهخواران و سایر آدمهایی که برای شیر گاو دنبال جایگزینی مناسب هستند، خبری خوب و راهحلی عالی و مغذی داریم: مقداری کرهی بادامهندی را در دستگاه میلکشیکساز بریزید و از خواص بادام هندی به صورت نوشیدنی بهرهمند شوید و از نوشیدنی شیر بادامهندی لذت ببرید. حتی اگر دیگر دوست ندارید از شیر گاو به عنوان مکمل برای قهوه، چای، یا شکلات داغتان استفاده کنید، میتوانید یک بار شیر بادامهندی را امتحان نمایید و از طعم عالیاش لذت ببرید. این مکمل بسیار خوش طعم، و درست کردناش نیز بسیار آسان است: فقط کافی است این خشکبار را در مخلوطکن بریزید؛ پس از مدتی به خامهای نرم و دلپذیر تبدیل میشود.
12. منیزیوم – حفظ سلامت ماهیچهها و دستگاه عصبی
بادام هندی منبع خوبی برای منیزیوم به شمار میرود؛ وجود منیزیوم برای رشد سالم استخوانها، ماهیچهها، بافتها، و اندامهای بدن بسیار ضروری است. منیزیوم به حفظ فشار خون، تقویت دستگاه ایمنی بدن، حفظ کارکرد دستگاه عصبی، و تقویت استخوانها کمک میکند. این ماده همچنین در کارکردهای متابولیک (سوخت و سازی) نقش دارد، بر فعالیت انسولین تاثیر میگذارد، و سطوح قند خون را تنظیم میکند. کمبود منیزیوم متابولیسم کلسیم و هورمونهای مسئول تنظیم آن را تغییر میدهد.
13. کمک به خواب بهتر
آیا پس از یائسگیتان دائما دچار مشکل میشوید و خواب راحت از چشمانتان پریده است؟ از جمله خواص بادام هندی این است که با بازگرداندن چرخهی خوابتان به الگوی معمول و کمک به کاهش فشارهای ناشی از یائسگی باعث میشود خواب راحت شبانه به چشمانتان باز گردد. حتی اگر زن نباشید یا هنوز به این دوره از زندگی نرسیده باشید، به شما این اطمینان را میدهیم که با افزایش مصرف بادامهندی بسیاری از مشکلات سلامتی که در حال دست و پنجه نرم کردن با آنها هستید، از مقابلتان کنار خواهند رفت.
۱۴. کمک به کاهش خطر دیابت
وجود مقدار بسیار اندکی قند و کلسترول بد در بادام هندی، این دانهی خوراکی را به گزینهی سالم و مفیدی برای بیماران مبتلا به دیابت تبدیل کرده است. این ویژگیها حتی به کاهش خطر دیابت نوع ۲ نیز کمک میکند.
۱۵. عامل پیشگیرندهی شیمیایی از سرطان
پژوهشها نشان دادهاند وفور آنتیاکسیدانهایی نظیر اسید آناکاردیک، کاردانول، و کاردول در بادام هندی، این مادهی خوراکی را به عامل پیشگیرندهی شیمیایی موثری برای آن دسته از افرادی تبدیل کرده است که به جهت وجود تومور و سرطان تحت درمان هستند. همچنین، بادام هندی خرد شده، نوع نسبتا ساده و قابل هضمی از پروتئین است که به عنوان مادهی خوراکی سالم و مفیدی برای بیماران به شمار میرود.
۱۶. کمک به تشکیل گلبولهای قرمز خون
بادام هندی غنی از مس است؛ به همین دلیل، به متابولیسم آهن، تشکیل گلبولهای قرمز خون، و حفظ سلامتی استخوانها و دستگاه ایمنی بدن کمک میکند. مس همچنین برای سلامت دستگاه عصبی و اسکلتی بدن نیز ضروری است. کمبود مس در بدن ممکن است به پوکی استخوان، ضربان نامنظم قلب، و کم خونی منجر شود.
۱۷. کاهش خطر کم خونی
بادام هندی منبع خوبی برای آهن غذایی به شمار میرود؛ وجود آهن برای انتقال اکسیژن به سراسر بدن و کمک به کارکرد آنزیمها و دستگاه ایمنی بدن ضروری است. کمبود آهن در رژیم غذایی میتواند به خستگی مفرط، کم خونی، و افزایش آسیبپذیری در برابر عفونتها منجر شود.
۱۸. پیشگیری از سنگ کیسه صفرا
سنگهای کیسهی صفرا رسوباتی شبیه سنگ هستند که معمولا از کلسترولی تشکیل میشوند که در کیسهی صفرا تجمع مییابند. گنجاندن مرتب آجیلهای مفیدی نظیر بادام هندی در رژیم غذایی میتواند به کاهش خطر تشکیل سنگهای کیسهی صفرا کمک کند.
۱۹. تقویت دستگاه ایمنی بدن
بادام هندی حاوی روی است که نقش بسیار مهمی در تقویت دستگاه ایمنی بدن در برابر عفونتهای میکروبی ایفا میکند، و همچنین به ساخت پروتئین در بدن و التیام زخمها نیز کمک میکند. وجود این ماده در بدن، در طول دوران بارداری جهت رشد نوزاد، و در طول سنین رشد کودک جهت رسیدن به سطح پایداری از سلامتی بسیار ضروری و حیاتی است.
۲۰. پیشگیری از دژنراسیون وابسته به سن ماکولا
بادام هندی قادر است اشعههای فرا بنفش نور خورشید را تصفیه، و از چشمهایمان در برابر دژنراسیون وابسته به سن ماکولامحافظت کند. اکنون که دیگر از خواص بادام هندی خبردار شدهاید، حتما آن را در رژیم غذاییتان بگنجانید.
۲۱. از درماتیت جلوگیری میکند
بادامهندی حاوی نیاسین است و گفته میشود که به جلوگیری از درماتیت و سایر بیماریهای پوستی کمک میکند.
22 منیزیوم – استخوانها، لثه، و دندانهای قوی
با اینکه کلسیم عاملی مهم و شناخته شده برای سلامت ساختار استخوانها به شمار میرود، کمتر کسی است که از ارزش واقعی منیزیوم از این نظر با خبر باشد. طبق یافتههای علمی حدود دو سوم از میزان منیزیوم موجود در بدن انسان در استخوانها قرار دارند؛ از این رو، اگر میخواهیم استخوانهایی قوی و مستحکم داشته باشیم، باید حقیقتا از اهمیت این ویتامین مطلع شویم. وقتی به دنبال منابع طبیعی برای منیزیم هستیم، باید همیشه به یاد داشته باشیم که تامین مقادیر بالای منیزیوم در بدن از دیگر فواید ارزنده و خواص بادام هندی است. همچنین آنتیاکسیدان قوی موجود در بادام هندی بر سلامت دهانمان تاثیری شگفتانگیز میگذارد؛ و باعث استحکام لثهها و حفظ سلامت دندانها در طولانیمدت میشود.
۲۳: ترکهای پوستی را کاهش میدهد
هنگامی که پوست شل میشود، ترکهایی در بدن نمایان میشود. این یکی از نشانههای شایع بارداری است. بنابراین، بادامهندی به کاهش ترکهای پوستی کمک میکند زیرا اعتقاد بر این است که سلولهای پوست را جوان میکند.
۲۴: منجر به رشد مو میشود
مس یکی از عناصر مهم برای رشد مو است و بادامهندی به میزان فراوانی مس دارد. این مغزهای خوش طعم و مزه به رشد مو کمک میکنند علاوه بر اینکه درخشش و برقی بیشتری به آن میدهد.
خواص بادام هندی ۲۵: به موها رنگ طبیعی میدهد
ملانین رنگدانهای است که رنگ مو را تعیین میکند. مس مسئولیت فعالیت روی بسیاری از آنزیمها را دارد. تیروزیناس حاوی مس است و تریروزین را به ملانین تبدیل میکند، در نتیجه رنگ اصلی مو را حفظ میکند.
امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد. بادامهندی دارای مزایای فراوانی برای مو، پوست و سلامتی است. این مادهی خوراکی را میتوانید به شکلهای متفاوتی مصرف کنید. ایندانه روغنی خیلی خوشمزه میتواند به عنوان یک میانوعده مصرف شود یا به رسپیهای مختلف اضافه شود. دسرها بهترین راه برای اضافه کردن بادامهندی به رژیم غذاییتان هستند. در جشنها و میهمانیها، بادامهندی میتواند خوراکی خوبی برای پذیرایی باشد. انواع مختلفی از این مغز وجود دارد که بسته به طعماش میتوانید از میانشان یکی را انتخاب کنید. ارزش غذایی آنها ممکن است بر اساس نوعی که انتخاب کردهاید متفاوت باشد. بادامهندی کمی گران است، اما به راحتی در فروشگاههای مواد غذایی قابلدسترسی است.
۲۶. حفظ سلامت سلولی
بادام هندی منبع عالی مس است، یک مادهی مغذی حیاتی که نقش مهمی در سالم نگه داشتن ما ایفا میکند. این مادهی مغذی به سوخت و ساز آهن و تشکیل گلبولهای قرمز کمک میکند، استخوانها را سالم نگه میدارد و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند، و در عین حال برای عملکرد مناسب سیستم عصبی و سیستم اسکلتی بدن ما حیاتی است. کمبود مس در بدن ما میتواند بسیار خطرناک باشد و ممکن است عوارض متعددی از جمله بیماری پوکی استخوان، ضربان قلب نامنظم و کمخونی را ایجاد کند. بادام هندی در جلوگیری از همهی این عوارض ناشی از کمبود مس موثر است.
۲۷. از افسردگی جلوگیری میکند
این روزها ما زندگی بسیار پر سرعتی را تجربه میکنیم و استرس در زندگی ما چنان نفوذ کردهاست که در حال حاضر آن را به عنوان بخشی از زندگیمان میبینیم. چنین روندی به هیچ وجه سالم نیست زیرا استرس / افسردگی میتواند به عوارض زیادی از جمله آسم، چاقی، دیابت، مشکلات قلبی عروقی و غیره منجر شود و از این رو برای دور نگه داشتن فشار و افسردگی از زندگی ما اهمیت زیادی دارد. بادام هندی در کمک به ما برای انجام این کار بسیار موثر است.
گفته میشود که وقتی پای سرکوب افسردگی به میان میآید، خوردن یک مشت کوچک بادام هندی به اندازهی داروهای ضد افسردگی تجویزی مفید است. خواص ضد افسردگی بادام هندی به طور عمده به دلیل آمینو اسید ال-تریپتوفان موجود در آن است. این اسید آمینه به نیاسین و سروتونین تجزیه میشود. این ترکیبات اضطراب را آرام میکنند و احساس خوبی را در فرد به وجود میآورند.
۲۸. به تولید انرژي کمک میکند
بادام هندی با توجه به میزان بالای کالری که دارد، منبع خوبی از انرژی است. میتوان حدود 553 کالری انرژی را از 100 گرم بادام هندی دریافت کرد و همین سبب میشود که این مغز برای تولید انرژی در بدن ما بسیار مفید باشد.
علاوه بر این، حضور تیامین در بادام هندی نیز نقشی مهم را در تولید انرژی در بدن ما ایفا میکند. تیامین یک ماده مغذی حیاتی است که قند را به انرژی تبدیل میکند و کمبود این ترکیب میتواند منجر به مشکلات سلامتی شود که از درد عضلانی تا از دست دادن حافظه متغیر است.
۲۹.منبع غنی روی
این آجیل حاوی روی است که یک مادهی معدنی ضروری برای رشد سریع سلول در جنین محسوب میشود.
۳۰.منبع کلسیم
بادام هندی یک منبع عالی از کلسیم است که به تقویت دندان و لثهها در طول بارداری کمک میکند. (مشورت با دکتر قبل از مصرف توصیه می شود)
۳۱.اسید فولیک
اسید فولیک به پیشگیری از بروز نقصهای زمان تولد مانند اسپینا بیفیدا در نوزادان کمک میکند.
۳۲.منبع آهن
بادام هندی منبع خوبی از آهن است که به تولید گلبولهای قرمز کمک میکند و در عین حال از خستگی و کمخونی جلوگیری میکند.
۳۳.حفظ سطح گلوکز
مصرف بادام هندی در دوران بارداری به حفظ سطح گلوکز خون به ویژه در صورت وجود دیابت حاملگی کمک میکند.
۳۴-غنی از فیبر
بادام هندی غنی از فیبر است و به جلوگیری از یبوست کمک میکند.
۳۵-ثبات وزن
بادام هندی عمدتا برای زنان دارای کمبود وزن (BMI زیر ۵/۱۸ قبل از بارداری) که میخواهند در دوران بارداری وزن ثابتی داشته باشند، خوب است به این دلیل که این آجیل غنی از کالری و چربی است.
۳۶-کاهش ابتلا به آلرژی جنین
مصرف بادام هندی در دوران بارداری خطر ابتلا به آلرژیها را در جنین کاهش میدهد.
۳۷-کاهش دردهای عضلانی
این مغز که به میزان فراوانی منیزیم دارد، مانع از گرفتگی عضلانی، سردرد و میگرن میشود.
38- آنتیاکسیدان – از قلبتان مواظبت کنید
چه چیز بهتر از این است که با مصرف تنقلات مغذی بتوانید سلامتیتان را حفظ کنید؟ کمتر آدمهایی میدانند که این خشکبار خوشمزه سرشار از آنتیاکسیدان است و طبق پژوهشهای علمی، بادام هندی میتواند با قدرت از سلامت قلبتان محافظت کند. بادام هندی، مانند انواع دیگر آجیل درختی، در ترکیب خود دارای مقداری زیاد از آلکیل فنول است، همچنین حاوی کوفاکتورهاییاست که برای طیفی گسترده از آنزیمها کاربرد دارد؛ از جمله این کوفاکترها میتوان به مس، منیزیوم و سلنیوم اشاره کرد. پژوهشها نشان دادهاند، مصرف بادام هندی احتمال ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب را کاهش میدهد و نرخ مرگ و میر ناشی از عوامل قلبی و عروقی را تا ۱۱ درصد پایین میآورد. با مصرف بادام هندی در طولانی مدت و به آرامی خودتان را از ابتلا به بیماریهای قلبی مصون نگه میدارید!
۳۹-منبع پروتیین
این آجیل منبع خوبی از پروتئین است که به تولید اسید آمینه و ترمیم سلولها در دوران بارداری کمک میکند.
مضرات بادام هندی
۱. سنگ کلیه
بادام هندی حاوی نمکهای اگزالات است که در کار جذب کلسیم در بدن اختلال ایجاد میکنند. کلسیم انباشته شده میتواند به تشکیل سنگ کلیه منجر شود. پژوهشهای به عمل آمده در این زمینه خاطر نشان کردهاند که آدمهای مستعد ایجاد سنگ کلیه باید به مقدار اندک یا متعادلی از بادام هندی استفاده کنند.
۲. آلرژی (حساسیت)
مصرف بادام هندی، علیرغم داشتن فواید فراوان، میتواند برای سلامتی آنهایی که به درخت بادام هندی حساسیت دارند، خطراتی ایجاد کند. بهتر است بدانید در کنار تغییرات استانداردهای مناطق و کشورهای مختلف در زمینهی تولید، انتقال، و فرآوری مواد غذایی، چنین حساسیتهایی نیز ممکن است برای مناطق و کشورهای مختلف جهان متفاوت باشند.
واکنشهای حساسیتی ناشی از تماس با برخی درختانی نظیر بادام هندی، گردو، و پسته میتوانند ملایم یا شدید باشند. چنانچه پس از مصرف بادام هندی دچار حساسیت میشوید، توصیه میکنیم به پزشک مراجعه کنید و از وی این مورد مشورت بگیرید.
۳. التهاب پوست در اثر تماس
التهاب پوست در اثر تماس، نوعی بیماری پوستی و خارشدار است که به دلیل تماس پوست با یک محرک بروز میکند. ممکن است در اثر تماس پوست دور دهان یا هر نقطهی دیگری از بدن با برخی آجیلها یا پوستهی بیرونیشان کهیر یا تورمهایی ایجاد شود. اسید آناکاردیک موجود در بادام هندی نیز باعث میشود برخی آدمها در صورت تماس با مایعات روی پوستهی خارجی بادام هندی دچار تاول و جوشهای پوستی حاد شوند.
۴. ناراحتیهای گوارشی
برخی آدمهایی که به بادام هندی حساسیت دارند، ممکن است با مصرف آن دچار تهوع، اسهال، گرفتگی شکم، سرفه، و استفراغ شوند.
۵. مشکلات تنفسی
ممکن است برخی افراد نیز با مصرف بادام هندی دچار آبریزش بینی، سرفه، و تنگی نفس شوند. واکنشهای حساسیتی شدیدتر نیز میتواند به وضعیتهای خطرناکی نظیر تورم حنجره یا آنافیلاکسی منجر شود.
۶. آنافیلاکسی
آنافیلاکسی عبارت است از یک واکنش حساسیتی سریع و پیشرونده که میتواند در اثر تماس با برخی چیزها یا مواد شیمیایی حساسیتزا در کل بدن ایجاد شود. این وضعیت در اکثر موارد توسط حساسیتهای غذایی ایجاد میشود. طبق نتایج مطالعات پژوهشی بسیار، مصرف بادام هندی میتواند خطر ابتلا به آنافیلاکسی را افزایش دهد. این وضعیت میتواند به ایجاد علائمی نظیر تنفس صدادار، بیهوشی، رنگ پریدگی، تورم زبان یا گلو، و گرفتگی صدا منجر شود. آنافیلاکسی یک وضعیت اورژانسی تلقی میشود و باید به سرعت به آن رسیدگی شود.
همه موارد که درباره خواص بادام هندی گفته شد نمی تواند جایگزین گفته ها و تصویه های پزشک باشد.