خواص برگه زردآلو

خواص برگه زردآلو

زردآلو (Prunus armeniaca) میوه های سنگی است که به آن آلو ارمنی نیز می گویند. گرد و زرد، آنها مانند نسخه کوچکتر هلو به نظر می رسند اما از تارت آلو بنفش استفاده می کنند. امروز از بخش سلامت سایت تفریحی جیران می خواهیم به خواص برگه زردآلو بپردازیم. با ما همراه باشید.

خواص برگه زردآلو

آنها بسیار مغذی هستند و فواید زیادی برای سلامتی مانند بهبود هضم غذا و سلامت چشم دارند.

در اینجا 9 مزیت زردآلو برای سلامتی و تغذیه آورده شده است.

در اینجا مزایای زردآلو خشک است که با تبخیر محتوای آب زردآلو بدون کاهش ارزش غذایی به دست می آید. میوه های خشک منبع خوبی از فیبر ، آهن ، پتاسیم و آنتی اکسیدان هستند و زردآلو خشک تفاوتی ندارد.

1. زردآلو خشک دارای کلسیم است که باعث تقویت استخوان ها و حفظ عملکرد عصب می شود.

2. آنها همچنین شامل منیزیم هستند که به شما کمک می کند تا از اسپاسم عضلات و گرفتگی عضلات ،

3. زردآلو خشک یک کالری کم کالری عالی به رژیم لاغری بدن است زیرا به شما در کنترل ولع مصرف کمک می کند.

4. طبق مطالعه دانشگاه کالج کشاورزی و علوم زندگی در دانشگاه آریزونا در سال 2017 ، زردآلوهای خشک حاوی آهن هستند که ممکن است به بهبود سلامت خون کمک کند. با افزایش حجم خون زن در دوران بارداری 50 درصد ، آهن بیشتری در رژیم غذایی فرد مورد نیاز است. زردآلو خشک منبع خوبی از آهن است.

5- با این وجود به بیماران دیابتی توصیه می شود که زردآلو تازه را به جای میوه خشک مصرف کنند زیرا سرشار از قند است. همچنین ، باید اعتدال را رعایت کرد زیرا بیش از هر چیز یک استراتژی پایدار برای کاهش وزن نیست.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  پاکسازی ریه و روده با محلول آب نمک

زردآلو بیش از 4000 سال رشد کرده و بومی چین است. اسکندر بزرگ ، میوه را به غرب آورد. گیاهان زردآلو با سفر بسیار دور ، در خاور دور و میانه ، سرانجام به یونانی ها و رومی ها ختم شدند.

رومیان آن را “praecoquum” ، به معنی “زودرس” نامیدند.

زردآلوها مدتها بود که توانستند خود را در فرانسه تثبیت کنند. لوئی چهاردهم و باغبان وی افرادی هستند که از محبوبیت زردآلو در آنجا تشکر می کنند.

زردآلو دارای سطوح بتاکاروتن بالا (2000 میکروگرم / 3.5 اونس (100 گرم)) است ، رنگدانه ای که در تهیه ویتامین A استفاده می شود و رنگ نارنجی زیبایی به آنها می دهد. برای رشد و محافظت از دندان و استخوان بسیار مهم است.

همچنین برای پوست و غشاهای مخاطی و بافتی مفید است.

در مورد چشم ، بتا کاروتن نیز در شناسایی رنگها نقش دارد. همچنین با تقویت سیستم ایمنی بدن به دفاع از بدن کمک می کند.

بتاکاروتن همچنین باعث کاهش کلسترول بد خون می شود.
همچنین به لطف ویتامین C (10 میلی گرم / 3.5 اونس (100 گرم)) ، B (0.96 / 3.5 اونس (100 گرم)) و پرو-A (بتاکاروتن) یک آنتی اکسیدان عالی است که از بازسازی سلول جلوگیری می کند ، ظاهر بیماری های قلبی عروقی و سرطان ها.

زردآلو 85٪ آب است. ادرار آور است و از بدن سم زدایی می کند.

زردآلو حاوی 2٪ فیبر است که انتقال روده را تسکین می دهد و هضم غذا را تسکین می دهد. ایده آل برای روده های سنگین و از بین بردن سموم.

زردآلو و الیاف آن در صورت بواسیر موثر است.

زردآلو منبع خوبی از مواد معدنی ضروری و عناصر کمیاب است:

پتاسیم (315 میلی گرم در 3.5 اونس (100 گرم)) ، برای انقباض عضله قلب ضروری است.
آهن (0.36 میلی گرم در 3.5 اونس (100 گرم)) که در تشکیل هموگلوبین ، در انتقال اکسیژن در خون و سلول ها و در تکثیر گلبول های قرمز نقش دارد.
و سرانجام کلسیم (15،6 میلی گرم / 3.5 اونس (100 گرم)) برای سلامت استخوان و عضله و منیزیم (9 میلی گرم / 3.5 اونس (100 گرم)) که یک عنصر کمیاب در تنظیم بی قراری است.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  جلوگیری از سکته قلبی با این چند روش مفید

علاقه مندان به ورزش عاشق زردآلو هستند ، زیرا 45 کیلوکالری / 3.5 اونس (100 گرم) تأمین می کنند. علاوه بر خاصیت انرژی بخشی ، گرفتگی عضلات را نیز کاهش می دهد.

روغن سنگ زردآلو ضد التهاب بسیار خوبی است. در صورت روماتیسم توصیه می شود.

درد عضلات و همچنین درد مفاصل و بینی یا صورت را تسکین می دهد.

برگ درخت زردآلو یک درمان موثر در برابر سرفه و گلودرد است.

موارد مصرف: یبوست ، سوi هاضمه ، کم خونی ، پوکی استخوان ، فارنژیت ، بواسیر ، گلودرد ، روماتیسم.

نحوه استفاده از زردآلو برای فواید سلامتی آن
استعمال خارجی
روغن سنگ زردآلو را روی بدن روی پوست خشک یا بعد از قرار گرفتن در معرض آفتاب ماساژ دهید. همچنین بر روی درد عضلات قابل استفاده است.

گوارشی
برگ درخت زردآلو که به صورت دم کرده مصرف می شود ، ناراحتی و تحریک گلو را تسکین می دهد. همچنین برای از بین بردن سموم مفید است.

زردآلو که به عنوان جوشانده استفاده می شود ، التهابات و بثورات پوستی را تسکین می دهد.

در صورت اسهال خونی: به نظر می رسد شیره ای که از برگ درخت زردآلو استخراج و رقیق می شود در درمان اسهال خونی م effectiveثر است.

منع مصرف
دانه های سنگ زردآلو اگر به مقدار زیاد استفاده شوند می توانند سمی باشند.

زردآلو در آشپزخانه
در تابستان ، زردآلو به صورت خام و پخته مصرف می شود.

آنها خوشمزه به صورت خام ، خشک شده ، خرد شده با خلال بادام ، شربت ، سالاد مخلوط یا سزار ، سالاد میوه یا اسموتی هستند.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  چگونه فشن بلاگر شویم و چه مهارت هایی باید داشته باشیم؟

حتی در زمستان می توانید زردآلو را وقتی که در مربا آماده می شود میل کنید.
زردآلو وقتی همراه با آلو خشک ، مرغ ، تاجین یا گوشت خوک برشته شده طبخ شود ، بسیار خوشمزه است.

در پای ، زردآلو می تواند کاملاً مایل به قرمز باشد. کف خمیر شیرینی خود را یک لایه از قسمتهای مساوی شکر و آرد قرار دهید.

زردآلو خشک احیا کننده خوبی قبل یا بعد از ورزش است.

نکات زیبایی زردآلو
روغن زردآلو که از سنگ میوه استخراج می شود ، خواص مفید بسیاری برای بدن شما دارد.

این ماده به برنزه شدن پوست کمک می کند ، بدن را تغذیه می کند ، پوست را نرم و لطیف می کند.

علاوه بر این ، باعث تغذیه مو و کاهش ریزش مو می شود.

فراوانی بتاکاروتن همچنین از پوست شما مراقبت می کند ، زیرا یک ماده ضد چروک قدرتمند است ، سلول ها را بازسازی می کند و بیش از هر چیز باعث افزایش رنگ پوست می شود!

طرز تهیه ماسک زردآلو: 3 عدد زردآلو را با 2 قاشق غذاخوری پنیر دلمه و آب نصف لیمو مخلوط کنید. روی پوست بمالید و سپس بشویید. پوست را آبرسانی می کند ، منافذ پوست را می بندد ، نرم می کند و درخشش مطبوعی به پوست می بخشد.

نوشته خواص برگه زردآلو اولین بار در سایت تفریحی و سرگرمی جیران. پدیدار شد.