خواص سبزی خوردن

خواص سبزی خوردن و ضرروت وجود آن در برنامه غذایی

این سبزیجات همیشه در برنامه غذایی خود داشته باشید

از مسائله مهم تغذیه که بسیاری از پزشکان بر آن در چندین سال اخیر تاکید داشتند استفاده از سبزیجات بوده است. انقدر درباره فواید و نقش مهم سبزی ها صحبت شده است که خیلی از شما با آن ها آشنا هستید این مطلب اختصاص دارد سبزی هایی که بهتر همیشه چند تا از آن ها را در برنامه غذایی خود داشته باشیم چون نقش اساسی را می توانند در سلامتی ما بازی کنند. ما تلاش کردیم برای شما مطلبی را گردآوری کنیم در کنار اینکه نگاه کوچکی به خواص سبزی خوردن مختلف داشته است برای شما مهم ترین آن ها که بسیار مصرف آن ها مهم است را معرفی کند. این سبزیجات در کنار کلی خواص بسیار هم خوشمزه هستند پس حتما برنامه ریزی کنید که در برنامه غذایی خود همیشه سبزی ها را داشته باشید.

شنبلیله

سبزی آشنا برای ما ایرانی ها که در پخت سبزی قورمه یکی از دلایل اصلی خوش بو شدن این غذا است و  شنبلیله دارای خواص دارویی زیادی برای سلامتی می باشد. شنبلیله را می توان به صورت خام استفاده نمود یا از برگ و تخم آن استفاده کرد این گیاه برای کاهش کلسترول خون و قند خون موثر است و به درمان یبوست کمک می کند. همچنین برای کاهش وزن هم از سبزی خوشمزه می توانند استفاده کرد.

جعفری

خواص سبزی خوردن ، شاید یک مقاله طولانی هم برای اینکه به خواص جعفری بپردازیم کم باشد جعفری متخصص خوشمزه کردن مواد ماکارونی و سوپ جو است علاوه بر این ، تخم جعفری، ریشه ، ساقه و برگ آن هم پر از خاصیت است. می تونید از تمیز کردن رگ ها تا دفع سنگ کلیه و روشن گردن پوست روی آن حساب باز کنید. یکی از مزیت های جعفری، از بین بردن بوی سیر و پیاز از دهان است.

نعناع

یکی از سبزی های بسیار خوش بو و خوشمزه نعناع است.  نعناع یک داروی سرماخوردگی، بیماری های معده و تنظیم فشار خون هم هست. علاوه بر این فواید بسیار دیگری هم دارد. فقط اگر می خواهید این سبزی را بصورت خام مصرف کنید باید بدانید که نعناع سریع تر از سبزی های دیگر سیاه می شود و بهتر همیشه آن را تازه تازه خریداری کنید.

ریحان

خواص سبزی خوردن



ریحان از جمله سبزی هایی است که از طب سنتی ایران ، تا نکات طب اسلامی ، و طب جدید همه سفارش به خوردن آن کرده اند و در همه جا از آن به عنوان یک سبزی بسیار پرخواص معرفی شده است. گیاه خوشبو و لطیف ریحان یک آرام بخش قوی برای اعصاب و مسکن شدیدترین دردهاست. خصوصا اگر این دردها منشا عصبی داشته باشند خوردن سبزی تازه، نوشیدن دم‌نوش و حتی بو کردن اسانس ریحان مثل آب سردی آتش درد را خاموش می‌کند. این سبزی پر خاصیت از لحظه‌ای که وارد دهن می‌شود تا وقتی دفع می‌شود، کل سیستم گوارش را پاکسازی و تقویت می‌کند. پس این سبزیجات هم در برنامه غذایی خود فراموش نکنید.

شوید

شوید سبزی جهانی با خاصیت های مختلف در بین سبزیجات است که اگر از آن استفاده نکنید حتما به خود بد کرده اید. از خواص شوید می توان به بهبود سرفه و تنگی نفس اشاره کرد. همچنین ضعف معده، کبد و طحال، سنگ کلیه و مثانه، درد مفاصل، درد قاعدگی و بیماری‌های تناسلی را بهبود میدهد. شوید را بصورت خشک شده ، خام و… استفاده می کنند.

تربچه

در توصیف این مورد می توانند گفت خوشمزه ، زیبا و پر از خواص پنهان است تربچه، یک صیفی کم چرب، بدون کلسترول و چربی است. حاوی ویتامین c,k,B۶ نیاسین و فولات است، ویتامین C  موجود در برگ آن ۶ برابر ویتامینی است که در ریشه وجود دارد و فیبر غذایی مهم‌ترین ماده غذایی موجود در آن است. گیاه حاوی کلسیم، پتاسیم، مس، اسید فولیک و آنتوسیانین (Anthocyanin نوعی آنتی اکسیدان قوی ) است. برگ‌های آن نیز در درمان یرقان موثر است. مصرف منظم آب این گیاه حرکت روده را آسان‌تر کرده و به تدریج اشتها را بهبود می‌بخشد. فیبر بالای تربچه به درمان یبوست کمک می کند.

در این مطلب نگاه کوچکی به بهترین سبزیجات برای قراردادن در برنامه غذایی داشتیم و همچنین خواص سبزی خوردن ها را بصورت مختصر برای شما قرار دادیم که امیدواریم مورد توجه شما قرار گرفته باشد.