خواص و فواید چای ریحان را بشناسید

در یکی دیگر از پست های بخش سلامت سایت نازشو نیز برای شما خواص و فواید چای ریحان را نیز قرار دادیم. ریحان یکی از گیاه های پر مصرف در بین ایرانیان است که بسیاری از خواص و فواید ریحان باخبر هستند اما شاید افراد بسیار کمی باشند که از خواص و فواید چای ریحان نیز باخبر باشند بله چای ریحان دارای خواص بسیار زیادی است که قرار است در این مطلب سایت نازشو نیز درباره فواید و خواص چای ریحان نیز اطلاعاتی کسب می کنید که صد در صد بدرد تان خواهد خورد اما واقعا خواص و فواید چای ریحان برای ما چقدر است. آیا شما نیز تا بحال از این چای خوشمزه استفاده کرده اید تا حال فکر کرده اید به جای استفاده از چای های معمولی که هر روز در خانه چندین بار مصرف می کنیم بهتر جایگیزین مناسب برای آن انتخاب کنیم و برای تنوع هم شده یک بار چای ریحان را نیز امتحان کنید و حتما بعد از خواندن مطلب خواص و فواید چای ریحان درباره این موضوع فکر خواهید کرد چون قرار است با کلی از خواص چای ریحان نیز آشنا شوید که می تواند هرکسی علاقه مند کند که یک بار هم شده این چای را نیز در منزل تهیه کند و یک بار نیز آن را امتحان کند و از خاصیت چای ریحان نیز استفاده کند و به دیگران هم نیز سفارش دهد که این چای خوشمزه را حتی یک بار هم شده امتحان کنند در ادامه همراه ما باشید.

آشنایی با ریحان

برگ ‌های این گیاه، بیضی شکل و ساقه آن دارای کرک است و گل ‌های آن، به رنگ سفید یا مایل به قرمز است.
در بسیاری از نقاط برای تهیه غذا، از این گیاه معطر استفاده ‌های فراوانی می ‌شود.
بهترین شرایط آب و هوایی برای این گیاه، آب و هوای گرم و آفتابی است.
ریحان سرشار از ویتامین K، آهن، کلسیم و دیگر مواد مغذی است و دارای خواص آرام‌ بخش، ادرارآور و ضدعفونی کننده می ‌باشد.
در اکثر نقاط دنیا، از ریحان برای درمان مشکلات شکمی و تنفسی استفاده می‌ شود.

خواص درمانی ریحان

  1. درمان دردهای روده ‌ای
  2.  به عنوان دهان ‌شویه برای رفع التهابات و زخم‌ های دهانی
  3.  درمان نفخ و زخم معده
  4.  درمان نفخ و زخم معده
  5. رفع بی‌ اشتهایی
  6. درمان اسهال
  7. درمان عفونت ‌های ادراری
  8.  رفع بی‌ خوابی

طرز تهیه چای ریحان

خوب در این قسمت می خواهیم به شما آموزش تهیه چای ریحان را در منزل دهید که بتوانید به راحتی نیز آن را در خانه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. یک یا 2 قاشق ریحان خرد شده را درون یک فنجان آب جوش بریزید و چند دقیقه صبر کنید تا خوب دم بکشد و پس از هر وعده غذایی 2 یا 3 فنجان از آن را میل کنید.