خواص و نکات مهم کنگر

خواص و نکات مهم کنگر

 


سینارین – یار کبد

بارکد سینارین که در برگ کنگر وجود دارد، باعث کاهش کلسترول خون می شود. تحقیقات نشان داده است که سینارین باعث کاهش سطح تری گلیسیرید خون نیز میشود. سینارین، کبد را در برابر عفونت حفظ می کند و کمک می کند تا بعد از تخریب قسمتی از آن، دوباره خود را از نو بسازد.

اینولین – مسهل

کنگر محتوی کربوهیدرات پیچیده غیر قابل هضم به نان اینولین است و به همین دلیل خاصیت مسهلی دارد. از طرفی اینولین موجود در کنگر باعث افزایش باکتری های مفید و کاهش باکتری های مضر در مدفوع می شود؛ در حقیقت باعث حفظ سلامتی روده شده و احتمالا می تواند خطر سرطان روده باریک را کاهش دهد.

 

کلسیم – ساختمان ساز

کنگر منبع غنی کلسیم هم هست. بیشتر کلسیم بدن در استخوانها وجود دارد. مقدار عمده کلسیم، بخشی از ساختمان محکم دندان ها و استخوان ها را تشکیل داده و یک درصد آن اعمال حیاتی مهمی برای بدن انجام می دهد. البته وجود کلسیم برای فعالیتهای طبیعی عضله و اعصاب مثل انقباض قلب ضروری است. همچنین وجود کلسیم در انعقاد خون و حرکت کروموزوم ها قبل از تقسیم سلولی موثر است.

 

بتاکاروتن – محافظ

بتاکاروتن موجود در کنگر هم مثال زدنی است. اگر ذخیره بتاکاروتن در بدن کافی نباشد، توان سیستم ایمنی برای مقابله با عوامل بیماریزا کاهش می یابد که به این ترتیب ممکن است بدن در معرض ابتلا به انواع عفونت ها قرار بگیرد. بتاکاروتن یکی از پروویتامین هایی است که برای پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری ها از جمله بیماریهای قلبی و سرطان ها موثر است.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  اختلاف ۵ میلیاردی پرسپولیس با کارگزار برای پایان رسمی همکاری

 

نکته برای کنگر

کسانی که ناراحتی های کلیوی و کبدی شدید دارند از مصرف برگ کنگر پرهیز کنند؛ با توجه به اینکه کنگر باعث انقباض کیسه صفرا می شود افرادی که سنگ کیسه صفرا دارند بهتر است کنگر نخورند.

 

 

نوشته خواص و نکات مهم کنگر اولین بار در سایت تفریحی و سرگرمی جیران. پدیدار شد.