خواص چای رزماری در یک دقیقه بشناسید

برای شما در این مطلب از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو می خواهیم خواص چای رزماری را برای شما قرار دهیم این چای که برخی آن را برای کاهش قند مصرف می کند دارای خواص دیگری هم است که در ادامه با آن آشنا می شویم. اگر دارویی مصرف می کنید این نکته را فراموش نکنید که ممکن مصرف این چای برای شما مناسب نباشد پس با پزشک خود از قبل هماهنگ یا مشورت بگیرید.

کمک به کاهش قند خون

چای رزماری می‌تواند به‌دلیل برخورداری از کارنوسیک اسید و رزمارینیک اسید به کاهش قند خون در بیماران دیابتی کمک کند. در برخی مطالعاتی که البته به نتایج قطعی دست نیافته‌اند مشاهده شده که ترکیبات نامبرده می‌توانند روی قند خون اثری شبیه انسولین داشته باشند.

خواص ضدالتهابی و ضدمیکروبی

رزماری حاوی ترکیباتی چون رزمارینیک اسید و کارنوسیک اسید است که گویا در کاهش سرعت رشد سلول‌های سرطانی خصوصا در نواحی سینه و پروستات مؤثرند. رزماری همچنین از خواص ضدمیکروبی برخوردار است و درنتیجه احتمال می‌رود که به مقابله با عفونت‌ها و بهبود زخم کمک کند. البته هنوز مطالعات کافی در این زمینه برای اثبات قطعی گزاره‌های مذکور صورت نگرفته است.

خواص چای رزماری

تقویت سیستم گوارش

ترکیبات موجود در چای رزماری موجب کمک به رشد باکتری‌های مفید در سیستم گوارش و درنتیجه تقویت سلامت گوارشی و جذب بهتر مواد مغذی می‌شوند. البته ناگفته نماند که رزماری می‌تواند در برخی افراد عارضه‌ساز هم باشد. پس صرفا به خواص احتمالی اکتفا نکنید و عوارض احتمالی را هم از کارشناسان طب سنتی جویا شوید.

خواص چای رزماری

مفید برای سلامت مغز

براساس مطالعات انجام‌گرفته روی حیوانات آزمایشگاهی می‌دانیم که ترکیبات پلی‌فنولیک موجود در رزماری چه‌بسا در جلوگیری از مرگ سلول‌های مغزی هم مؤثر باشند. اما مطالعات این‌چنینی هنوز به‌طور مستقیم روی نمونه‌های انسانی انجام نگرفته‌است. بااین‌حال گمانه‌زنی‌هایی وجود دارد که شاید رزماری در مقابله با بیماری‌های انحطاطی عصبی هم مؤثر باشد.