خوراک بادمجان و گوجه خوشمزه و تازه

یکی از غذا های خوشمزه که می توانند در این فصل تهیه کرد خوراک بادمجان و گوجه است خوراکی که مواد اصلی آن تازه در بازار یافت می شود و این بسیار در خوشمزه تر شدن این غذا کمک می کند تاثیر مواد اولیه تازه در غذا بسیار نقش مهمی دارد اگر این اعتقاد را ندارید حتما این غذا را تهیه کنید با مواد تازه تا ببینید چگونه یک مواد اولیه تازه می تواند در این خوراک بادمجان و قارچ و گوجه که یکی از غذا های پرخاصیت هم می باشد شما طعم فوق العاده را تجربه خواهید کرد تمام مواد اولیه این غذا بسیار مفید است که شما می توانید سالم بودند این غذا را نیز تشخیص دهید این غذا که بیشتر در شمال غربی کشورمان ایران تهیه می شود در سایر نقاط بسیار کم مورد توجه قرار گرفته است و اما این غذا می تواند بر روی سفره بسیاری از مناطق کشور جا باز کند چون بسیار خوشم طعم و مفید می باشد ما با انتشار این پست قصد داریم تهیه این غذا در دیگر مناطق کشور نیز بیشتر کنیم و در انتشار مطالب آموزشی آشپزی و غذای سالم بتوانیم به داشتند جامعه سالم تر نیز کمک کنیم.

مواد لازم برای خوراک بادمجان و گوجه خوشمزه و تازه

گوجه فرنگی ۲ عدد
قارچ سه عدد درشت
پیاز یک عدد
بادمجان یک عدد متوسط(برای دو نفر)
فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن کنجد به مقدار لازم
فلفل دلمه ای یک دوم متوسط

طرز تهیه خوراک بادمجان و گوجه خوشمزه و تازه

در گام نخست تهیه این غذای پرخاصیت باید شما بادمجان پوست شده را که به صورت حلقوی برش داده اید سر تفت می دهید تا طلایی شود. در ادامه کار شما در تابه ای جداگانه قارچ ها را به صورت حلقه ای برش می زنید و پیاز را هم به همین صورت خرد می کنید کمی نمک و روغن کنجد را به آن اضافه می کنید و به آرامی درون ماهی تابه تفت می دهید.
در گام بعدی شما فلفل دلمه ای خرد شده را به ان می افزایید و کمی فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می کنید. سپس پس از گذشت 2 دقیقه مواد را از ماهی تابه خارج کرده و به بادمجان های سرخ شده اضافه می کنید و کمی به هم می زنید تا به طور کامل با هم مخلوط شوند بعد در ادامه سطح آن را صاف می کنید و گوجه فرنگی های حلقوی را روی مواد قرار می دهید شعله را هم کم می کنید تا به آرامی پخته و آماده شود. و بعد  از گذشت حدود 12 تا 15 دقیقه خورک بادمجان آماده است. تهیه این غذا برای شام می تواند یک پیشنهاد فوق العاده باشد.