خورشت جدید با ترکیبات آشنا
در یکی دیگر از پست های نازشو می خواهیم طرز تهیه خورشت جدید با ترکیبات آشنا را برای شما منتشر کنیم بی شک بسیاری از خانم ها از تهیه غذا های تکراری خسته شدند و دوست دارند غذا های جدیدی تهیه کنند که در این ببین خورشت در برخی از مناطق بسیار محدود هستند برای همین ما می خواهیم امروز به بازدیدکنندگان سایت نازشو طرز تهیه خورشتی معروف در مازندران معروف به خورشت مرغ و انار را آموزش دهیم خورشتی بسیار خوشمزه که با ترکیبات ساده ای تهیه می شود که در بیشتر مواقع در دسترس هستند و روش تهیه این خورش هم بسیار ساده است که ما در این مطلب به شما آموزش می دهیم چگونه در منزل در هر نقطه ای از ایران هستید بتوانید یک خورشت جدید و خوشمزه آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه این خورشت به شرح زیر است.
مرغ:یک کیلو
روغن کنجد:4 قاشق سوپ خوری ( در صورت نبودن روغن زیتون و مایع هم می توانید استفاده کنید)
نمک:به میزان لازم
زعفران:یک قاشق مرباخوری (به دلخواه)
انار:2 پیمانه (دان شده)
رب انار ترش: نصف پیمانه
پودر موسیر:یک قاشق مرباخوری خورش مرغ با انار و سیر
پیاز:یک عدد (ریز)
پودر سیر:یک قاشق مرباخوری
سیر:5حبه (بزرگ)
طرز تهیه خورشت مرغ و انار
برای شروع کار تهیه این خورش بسیار خوشمزه شما باید در گام نسخت مرغ را شسته و چربی های اضافی آن را پاک کنید.تابه را روی حرارت گذاشته و کمی مرغ را بدون افزودنی تفت دهید و در انتها 2 قاشق روغن کنجد به آن اضافه کنید و پس از 10دقیقه تفت دادن مرغ را از تابه خارج کنید. سپس پیاز را به صورت خیلی ریز خرد کنید و آن را به همراه 2 قاشق دیگر روغن داخل تابه ریخته و طلایی کنید.سیر را شسته و پوست بگیرید و آن را رنده زده یا کاملا له کنید و پس از سرخ شدن پیاز به آن اضافه کنید.
در ادامه کار هم شعله را بسیار ملایم کرده و سیر را کمی تفت دهید.زردچوبه ،فلفل و نمک را نیز به مواد افزوده و یک دقیقه تفت دهید.زعفران را با نصف پیمانه آب گرم حل کنید و آن را به رب انار اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و به پیازداغ اضافه کنید.مرغ را به مواد در حال جوش اضافه کرده و بعد از کمی جوشیدن دانه انار را نیز اضافه کنید و اجازه دهید خورش 50دقیقه تا یک ساعت جا بیفتد. امیدواریم که طرز تهیه خورش بسیار خوش طعم و مزه مازندرانی را یاد گرفته باشید.