خورش غوره بادمجان

خورش غوره بادمجان خوشمزه با روش تهیه

خورش غوره بادمجان خوشمزه با روش تهیه

در این مطلب شما با طرز تهیه خورش غوره بادمجان خانگی و خوشمزه آشنا می شوید و دستور آن را بطور کامل یاد خواهید گرفت.

چی لازم دارم:
غوره بدون هسته یک پیمانه
بادمجان متوسط سرخ شده 5 عدد
پیاز خرد شده یک عدد، نمک
فلفل و روغن به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
سینه یا ران مرغ یک عدد
گوجه فرنگی 4 عدد

خورش غوره بادمجان

چطور بپزم:
ابتدا پیاز را کمی تفت می دهیم تا طلایی شود سپس به آن زردچوبه و رب می افزاییم. مرغ را کمی سرخ و گوجه را نصف و در روغن سرخ می کنیم بعد غوره و 3 لیوان آب می افزاییم و وقتی آب جوشید مرغ سرخ شده را به آن اضافه می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا جا بیفتد. در آخر گوجه و بادمجان سرخ شده را یا در داخل خورشت یا هنگام سرو روی آن قرار می دهیم. به جای بادمجان از کدو سبز هم می توان استفاده کرد.