درست کردن ساندویچ مرغ و قارچ در منزل
خوب احتمال بسیاری از شما تا بحال یک بار هم شده ساندویچ مرغ و قارچ را نیز تست کرده اید این ساندویچ هم یکی از پرسفارش ترین ساندویچ های بیرونی است که مردم بسیار به آن علاقه دارند. اما اگر تا به حال نیز این غذا خوشمزه را در منزل تهیه نکردید با خواندن این مطلب و آموزش طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ در خانه به راحتی و با چند دقیقه وقت گذاشتن یک ساندویچ بسیار خوشمزه را می توانید برای خود و دوستان و خانواده نیز تهیه کنید و از خوردن آن نهایت لذت را ببرید تمامی نکات که به بهتر شدن طعم این ساندویچ کمک می کند را شما در این مطلب مشاهده خواهید کرد. مهمترین و کلیدی ترین مورد برای تهیه این غذا مواد اولیه خوب و درجه یک است که هم می تواند به مفید بودن غذا و سالم بودن آن کمک شایانی کند در ادامه همراه ما باشید.
مواد لازم برای درست کردن ساندویچ مرغ و قارچ در منزل
ادویه کاری و نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
قارچ ۲۵۰ گرم
روغن ۳ قاشق غذاخوری
خیار شور به مقدار لازم
پیاز متوسط ۲ عدد
پنیر پیتزا ۴ ورق یا ۲۰ گرم رنده شده
سس مایونز ۶- ۵ قاشق غذاخوری
مرغ دو تکه ران و سینه
آب لیمو به مقدار لازم
فلفل دلمه ای یک عدد کوچک
نان ساندیچی متوسط ۴ عدد
درست کردن ساندویچ مرغ و قارچ در منزل
برای شروع کار نیز شما باید مرغ را با مقداری آب و پیاز و مقداری ادویه و نمک و آب لیمو بار می گذاریم تا کاملا پخته شود. بعد مرغ را از آب جدا کرده و ریش ریش می کنیم. پیاز را خرد کرده و تفت داده وقتی طلائی شد زردچوبه را اضافه کرده و سپس فلفل دلمه ای و بعد قارچ را نیز اضافه می کنیم و شعله را زیاد می کنیم تا قارچ ها آب نیفتد. خوب تا اینجا که بسیار ساده و آسان بوده است و در ادامه هم همینطور است. در ادامه کافی است مرغ ها را اضافه کرده و تفت داده و بعد پنیر پیتزا را اضافه می کنیم. در این مرحله سس مایونز را با یک فنجان آب مرغ و بقیه ادویه اضافه کرده بر روی مواد می ریزیم و بعد یکی دو دقیقه خاموش کرده و مواد را وسط نان های ساندویچی ریخته و خیارشور برش زده را وسط ساندویچ ها می گذاریم. خوب تا به اینجا مطمن کار سختی نداشته اید و توانست یک ساندویچ متفاوت و خوشمزه را نیز تهیه کنید.