دستور تهیه ترشی انبه خانگی

دستور تهیه ترشی انبه خانگی

دستور تهیه ترشی انبه خانگی

برای شما در این مطلب از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو می خواهیم دستور تهیه ترشی انبه خانگی را منتشر کنیم که در ادامه می توانید روش تهیه این ترشی را یاد بگیرید.

چی لازم دارم:
4 عدد انبه
2 پیمانه سرکه
یک بوته سیر
یک ق م شکر
یک ق س فلفل قرمز
یک ق م گلپر
یک ق م تخم گشنیز
به‌اندازه لازم نمک و زردچوبه

دستور تهیه ترشی انبه خانگی

طرز تهیه ترشی

برای شروع کار تهیه ابتدا پوست انبه را بگیرید، هسته آن را جدا کنید و مثل سیب زمینی خلال کنید. حالا نمک و زردچوبه را روی انبه‌ها بریزید و با دست آنها را آغشته کنید. انبه‌ها را برای 24 ساعت بگذارید در آفتاب بماند. بعدازاینکه انبه‌ها خشک شدند، سرکه را با شکر درون ظرفی بریزید و بگذارید روی حرارت تا به جوش بیاید. حالا در یک ظرف شیشه‌ای یک ردیف انبه بریزید، سپس یک ردیف سیر رنده شده، تخم گشنیز، گلپر و فلفل قرمز را هم اضافه کنید. این روش را تا تمام شدن انبه‌ها ادامه بدهید.
شیشه ترشی را 3 روز درجای خنک قرار دهید و بعد از 3 روز می‌توانید با غذا سرو کنید. برای تهیه ترشی انبه بهتر است از انبه های سفت استفاده کنید.

امیدوارم این پست مورد توجه شما قرار گرفته باشد