دستور تهیه خورش مرغ و آلو
برای شما در یکی دیگر از مطالب آموزشی آشپزی نازشو می خواهیم دستور تهیه خورش مرغ و آلو را برای شما قرار دهیم. خورش ها به علت اینکه در آشپزی ایرانی بسیار مهم هستند تنوع بسیار زیادی دارند و ما در سایت نازشو همیشه سعی می کنیم از دستورات تهیه خورشت های مختلف از محلی گرفته تا بین المللی را برای شما در بخش آشپزی منتشر کنیم این بار تهیه خورش مرغ و آلو که بسیاری آن ها بلد هستند اما نکاتی در این مطلب وجود دارد که می تواند به خوشمزه تر کردن این خورشت به شما کمک کند پس حتما همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه خورش مرغ و آلو
آلو بخارا برای هر تکه مرغ 3-5 عدد
پیاز درشت رنده شده 1 عدد
شکر 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
مرغ تکه ای به تعداد نفرات
رب انار یا آلوچه در صورت لازم 1 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
دستور تهیه خورش مرغ و آلو
برای آغاز کار آماده کردن این خورشت شما می توانید در گام نخست تکه های مرغ را که به آن ها ادویه و نمک زده ایم را در روغن سرخ می کنیم و از روغن خارج می کنیم. سپس در همان روغن پیاز رنده شده اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا طلایی شوند بعد از آن رب ااضافه می کنیم و تفت می دهیم تا خوشرنگ شود سپس کمی آب می ریزیم و مرغ های سرخ شده را اضافه می کنیم تا بپزد. وقتی جا افتاد آلوها را به همراه شکر اضافه می کنیم تا چند جوش بزند و جا بیفتد. به همین راحتی
نکاتی که دانستن آن ها خالی از لطف نیست بعضی از آلو خورشتی ها شیرین هستند و ترش نیستند در این صورت دیگر احتیاجی به شکر نیست ولی اگر ترش و ملس دوست داشتید می توانید کمی رب آلوچه یا رب انار به همراه شکر اضافه کنید و اما اگر آلوهایتان ترش بودمی توانید به آن ها شکر اضافه کنید تا ملس شود و احتیاجی به رب انار نیست. آلوهای من زودپز بودند و آن ها را حیس ندادم ولی اگر آلوهایتان دیر می پزند کمی از قبل در آب خیس بدهید. امیدواریم این دستور مورد توجه و رضایت شما قرار گرفته باشد.