طرز تهیه کیک شیره انگور

دستور تهیه کامل کیک شیره انگور

دستور تهیه کامل کیک شیره انگور

در این مطلب از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو شما با طرز تهیه کامل کیک شیره انگور خوشمزه و مقوی آشنا خواهید شد در ادامه همراه ما باشید

چی لازم دارم:
آرد سفید: ۱ و ۱/۲ پیمانه
تخم‌مرغ: ۳ عدد
شیره انگور: ۳/۴ پیمانه
روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
شیر: ۱/۴ پیمانه
وانیل: نوک قاشق چای‌خوری
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کیک شیره انگور

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  حلوای شیره انگور مجلسی و مخصوص

 

دستور تهیه کامل کیک شیره انگور

برای تهیه این کیک ابتدا تخم‌مرغ‌ها که بهتره به دمای اتاق رسیده باشن رو همراه وانیل با همزن میزنیم تا تقریبا پف کنه و کرم رنگ بشه. حالا شیر و روغن رو اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن با همزن میزنیم. بعد نوبت به اضافه کردن شیره‌ی انگوره. باز هم مواد رو با همزن میزنیم تا یکنواخت بشن. حالا آرد و بیکینگ پودر که با هم الک کردیم رو در دو مرحله به مایه کیک اضافه میکنیم

خیلی آروم و به کمک قاشق یا لیسک آرد رو با مایه مخلوط میکنیم تا یکدست بشه. از هم زدن زیادی باید خوداری کنیم. حالا مایه کیک رو داخل قالبی که کفش رو چرب کردیم و کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم. بهتره تا ۱/۳ قالب خالی باشه تا در حین پخت و پف کردن، مایه کیک سرریز نشه. حالا قالب رو برای مدت نیم ساعت الی سه ربع داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کردیم میذاریم تا بپزه.

امیدوارم از طرز تهیه کیک با شیره انگور لذت برده باشید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *