دسر برای شب یلدا ساده و شیک
برای شما در این پست از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو می خواهیم طرز تهیه دسر برای شب یلدا ساده و شیک را قرار دهیم. یکی از شیک ترین دسر هایی که می توانید برای این شب را تهیه کنید را در ادامه می توانید با روش درست کردن آن آشنا شوید. در ادامه همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه دسر
ژله آلوورا دو بسته
ژله انار یک بسته
بستنی وانیلی ۲۰۰ گرم یا خامه
انار دانه شده دو پیمانه
این دسر به دلیل چند لایه بودن نیاز به زمان نسبتا زیادی برای آماده شدن دارد، لذا پیشنهاد میکنیم که از قبل، یک بار به صورت آزمایشی آن را درست کنید تا تجربه کسب کرده و روز مهمانی دچار کمبود وقت نشوید. برای تهیه این دسر تنها کافی است مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:
بک بسته ژله آلوورا را در ظرفی مناسب با یک پیمانه آب جوش مخلوط کنید تا کاملا حل شود. سپس اجازه دهید تا دمای خود را اندکی از دست بدهد. در این حین در داخل قالب خود نیمی از دانههای انار را بریزید. هرچه مرتبتر و با حوصله دانههای انار را در داخل قالب بریزید، دسر زیباتری خواهید داشت.
با استفاده از یک قاشق، نیمی از ژله آلوئهورا را به آرامی بر روی دانههای انار بریزید، سپس قالب را به یخچال منقل کنید تا اندکی خود را بگیرد. بعد قالب را از یخچال بیرون آورده و مانند مرحله قبل بقیه دانههای انار را ریخته و ژله آلوئهورا را به آن اضافه کنید و دوباره در یخچال بگذارید. ژله انار را در یک پیمانه آب جوش حل کنید، سپس نیمی از بستنی را به آرامی به آن اضافه کرده و هم بزنید تا خود را بگیرد. ژله انار را به آرامی در داخل قالب بریزید و قالب را دوباره به یخچال منتقل کنید تا سطح آن خود را بگیرد و برای لایه بعدی آماده شود.
برای سالم در آوردن دسر خود از قالب، میتوانید از سشوار یا آب جوش کمک بگیرید.
توجه داشته باشید که در هنگام اضافه کردن لایه جدید به لایه قبلی زمان زیادی نگذشته باشد و ژله به طور کامل بسته نشده باشد، در غیر این صورت در هنگام سرو لایههای ژله از یکدیگر جدا خواهند شد.
ترتیب ریختن هر ژله و رنگ آن بسته به سلیقه شما قابل تغییر است.
برای معلق ماندن دانههای انار در ژله میتوانید آن را در مراحل بیشتری اضافه کنید.