دسر سیب مخصوص برای فصل پاییز
با شروع فصل پاییز یکی از دسر های ویژه این فصل دسر سیب است که ما در این مطلب از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو طرز تهیه دسر سیب خوشمزه را قرار دادیم شما در ادامه این پست آموزشی آشپزی میخواهیم یک دسر فوق العاده خوشمزه را به شما آموزش دهیم که بسیار مناسب این فصل است. در ادامه همراه ما باشید تا با این دسر پاییزی آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه دسر
شکر قهوهای روشن: ۶ قاشق غذاخوری
آب سیب: ۳/۴ پیمانه
جوز: ۱/۸ قاشق چایخوری
گردوی خرد شده: ۱/۲ پیمانه (۵۴ گرم)
سیب بزرگ: ۶ عدد
اسانس وانیل: مقداری
کره نمکی: ۳ قاشق غذاخوری
پودر دارچین: ۱ قاشق چایخوری
دستور تهیه دسر سیب مخصوص برای فصل پاییز
برای آغاز کار تهیه فر را با حرارت 180 درجه سلسیوس روشن کنید. سیبها را بشویید و خشک کنید. در ادامه در کاسهای کوچک شکر قهوهای، گردو، دارچین و جوز را با هم ترکیب کنید. ساقه سیب را جدا کنید و با استفاده از قاشق یک حفره ایجاد کنید و هستههای سیب را خارج کنید. دقت کنید که در حالی که فضایی با عرض ۲ سانت ایجاد میکنید باعث پارگی سیب نشوید و به سمت ته سیب نروید، چون در اینصورت مواد داخلی به بیرون نشت میکنند.
سپس در ادامه کار تهیه این دسر پاییزی سیبها را داخل ظرفی مناسب بگذارید. این ظرف میتواند پیرکس یا شیشهای باشد. مواد مخلوط شکری را به طور مساوی میان سیبها تقسیم کنید و فشار دهید تا اندازه شود. حدود ۴ قطره از اسانس وانیل را روی هر کدام از سیبها بپاشید سپس ۱/۲ قاشق غذاخوری کره روی هر سیب بگذارید.آب سیب را داخل ته ظرف و اطراف سیبها بریزید. آن را روی سیبها نریزید. این ظرف را بدون گذاشتن هیچ گونه پوششی داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بگذارید. بخاطر داشته باشید که زمان پخت بستگی به نوع و اندازه سیب و مقدار پختی که مد نظر شماست بستگی دارد.