دسر ژله ای خانگی و خوشمزه
برای شما در یکی دیگر از دستور های تهیه دسر این بار طرز تهیه دسر ژله ای خوشمزه ای را قرار دادیم. دسر های ژله ای از محبوب ترین دسر ها برای پذیرایی از مهمان ها هستند بسیار بخاطر آسان بودن این نوع دسر را انتخاب می کنند ولی برخی دوست دارند یک دسر فوق العاده خوشمزه را برای پذیرایی آماده کنند که هم خوشمزه باشد. که پیشنهاد ما چیزکیک ژله ای است که حتما از درست کردن آن و سرو آن برای مهمان لذت خواهید برد این را شک نکنید البته باید دقت کنید که این مطلب باید کامل و چند بار بخوانید تا تمام نکات گفته شده را بتوانید رعایت و تا بتوانید طرز تهیه چیزکیک ژله ای را به خوبی یاد بگیرد.
مواد لازم برای تهیه دسر ژله ای خانگی و خوشمزه
آب داغ: ۳۶۰ میلیلیتر
قالب سه بُعدی: سه عدد
ژلاتین ذوبشده (روی چیزکیک): ۵ گرم ژلاتین، آب نصف پیمانه، طعمدهندۀ لیمو دو قطره
ژله بلوبری، توتفرنگی و آناناس: از هرکدام ۵۰ گرم
قالب کیک دایرهای به قطر ۱۵ سانتیمتر: یک عدد
بیسکوییت (شکلاتی و کرمدار): پنج عدد
شکر: ۶۰ گرم
خامه تازه: ۲۰۰ میلیلیتر
ژلاتین ذوبشده (مواد داخل چیزکیک): ۵۰ میلیلیتر آب و یک قاشق غذاخوری ژلاتین
آبلیمو: دو قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای: ۲۰۰ گرم
قالب سه بُعدی: سه عدد
ژلاتین ذوبشده (روی چیزکیک): ۵ گرم ژلاتین، آب نصف پیمانه، طعمدهندۀ لیمو دو قطره
ژله بلوبری، توتفرنگی و آناناس: از هرکدام ۵۰ گرم
قالب کیک دایرهای به قطر ۱۵ سانتیمتر: یک عدد
بیسکوییت (شکلاتی و کرمدار): پنج عدد
شکر: ۶۰ گرم
خامه تازه: ۲۰۰ میلیلیتر
ژلاتین ذوبشده (مواد داخل چیزکیک): ۵۰ میلیلیتر آب و یک قاشق غذاخوری ژلاتین
آبلیمو: دو قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای: ۲۰۰ گرم
طرز تهیه دسر ژله ای خانگی و خوشمزه
برای شروع کار تهیه شما باید در ابتدا ۵۰ گرم از هر ژله را در سه کاسه مختلف بریزید. به هر کاسه ۱۲۰ میلیلیتر آب داغ اضافه کنید و شروع به هم زدن کنید تا جایی که پودر ژله کاملا حل شود. سپس قالب های کوچک را که از قبل آماده کرده اید با این مواد پر کنید. آن ها را به مدت سه ساعت در فریزر قرار دهید. در مرحله بعد شما باید بیسکویت ها را در یک کیسه زیپ دار بریزید و آن ها را با دست یا گوشتکوب له کنید.
و در ادامه پنیر خامه ای و شکر را در یک کاسه بریزید و کاملا مخلوط کنید تا یکدست شوند. بعد خامۀ تازه را به آنها اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. بعد آبلیمو و ژلاتین ذوبشده را به آن ها اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. یک کاغذ روغنی کف یک بشقاب بزرگ قرار دهید و قالب گرد فلزی را روی آن بگذارد. بیسکوییت خردشده را کف قالب بریزید و کاملا صاف کنید.
بعد موادی را که آماده کردید، روی بیسکوییتها (درون قالب) بریزید. حالا آن را به همان شکل درون فریزر بگذارید تا زمانی که مواد روی قالب کمی سفت شوند. بعد از گذشت سه ساعت ژله ها را از فریزر و سپس از قالب خارج کنید و به دلخواه روی موادتان (که حالا سفت شدهاند) بچینید. برای آمادهکردن ژلاتین روی چیزکیک، پودر ژلاتین و مقداری آب را با هم مخلوط کنید و کمی در مایکروفر یا روی گاز حرارت دهید. از روی حرارت بردارید و دو قطره طعمدهندۀ لیمویی در آن بریزید. ژلاتین آماده شده را روی این توپک های بانمک و هیجانانگیز بریزید. دوباره قالب را در فریزر بگذارید تا ژلاتین هم بسته شود. سپس آن را از فریزر خارج کنید و قالب را بردارید. چیزکیک شما آماده است.
امیدواریم از تهیه این دسر ژله ای خوشمزه لذت برده باشید و طرز تهیه چیزکیک ژله ای را کامل یاد گرفته باشید.
عالییی بود عااالی