دلمه برگ مو تبریزی خانگی
طرز تهیه دلمه برگ مو تبریزی موضوع پست جدید وب سایت نازشو می باشد ما می خواهیم برای شما بطور کامل روش درست کردن دلمه برگ به روش تبریزی ها را آموزش دهیم شما می توانید با خواندن این مطلب یکی از غذا های خوشمزه که امروز خوشبختانه طرفداران زیادی دارد اعضای خانواده خود یا از مهمان های خود پذیرایی کنید. اما دلمه برگ مو از غذا هایی است که نکات زیادی در دستور پخت دارد و اگر آن ها رعایت نکنید حتما دلمه شما خراب خواهد شد پس سعی کنید حتما به تما نکات گفته شده در ادامه توجه کنید تا خروجی پایانی کار شما یکی دلمه برگ فوق العاده خوشمزه شود. در ادامه هم با مواد اولیه این غذا برای چهار نفر آشنا می شوید و شما با این مقدار می توانید این غذا برای چهار نفر تهیه کنید اما اگر برای افراد بیشتری خواستید تهیه کنید مقدار مواد را بیشتر کنید. توصیه ما برای اینکه اولین بار به خوبی یاد بگیرد این است که در همین مقدار تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه دلمه برگ مو
پیاز ۱ عدد
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان کافی
برگ مو به میزان کافی
لپه ۱۰۰ گرم
سرکه ۴ قاشق غذاخوری
روغن مایع به میزان کافی
برنج ۲ لیوان
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
سبزی دلمه ۲۰۰ گرم
طرز تهیه دلمه برگ مو تبریزی خانگی
برای شروع کار تهیه دلمه برگ مو تبریزی شما باید قبل از شروع تهیه لپه را از دو ساعت قبل به همراه مقداری آب در یک کاسه بریزید و اجازه دهید به خوبی خیس بخورد. این کار باعث می شود علاوه بر اینکه نفخ لپه برطرف شود ، لپه زودتر بپزد. لپه را پس از خیساندن با مقداری آب و نمک در یک قابلمه کوچک بریزد تا بپزد. در ادامه برنج را خیس کنید و به صورت جداگانه به همراه مقداری آب و نمک داخل یک قابلمه بریزید و اجازه دهید بپزد. برنج را باید زمانی آبکشی کنید که دانه های برنج نرم شده باشند ولی مغز برنج هنوز سفت باشد. پس از آبکشی برنج را کنار بگذارید.
سپس پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیاز نرم شود سپس مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید. تفت دادن پیاز را ادامه دهید تا به خوبی با ادویه ها مخلوط شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و سرخ شود. پس از اینکه گوشت سرخ شد تابه را از روی حرارت بردارید.
در ادامه کار تهیه شما باید سبزی دلمه را پس از شستشو به صورت ساطوری خرد کنید و پس از اینکه مخلوط گوشت و پیاز خنک شد به آن اضافه کنید. لپه را هم پس از اینکه پخت به همراه برنج به دیگر مواد اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند. در گام بعدی یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری آب داخل آن بریزید. پس از اینکه آب به جوش آمد برگ های مو را به مدت سه دقیقه داخل آب جوش قرار دهید تا نرم شوند سپس خارج کنید و با آب ولرم آبکشی کنید.
برای پیچاندن دلمه مقداری از مایه دلمه وسط برگ مو قرار دهید و لبه های برگ مو را مانند بقچه برگردانید تا دلمه به طور کامل بسته شود. یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و با مقداری روغن آنرا چرب کنید سپس دلمه ها را با دقت داخل قابلمه بچینید.
دلمه ها را باید به صورتی داخل قابلمه بچینید که باز نشوند. پس از اینکه تمام دلمه ها را پیچیدید دو لیوان آب به همراه مقداری روغن مایع و سرکه داخل قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب موجود در قابلمه سریع به جوش بیاید. بعد حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا دلمه ها با حرارت ملایم مغز پخت شوند. توجه داشته باشید که باید آب موجود در قابلمه به طور کامل تبخیر شود و دلمه ها در پایان بدون آب سرو شوند. پس از اینکه دلمه ها آماده شدند آنها را در ظرف مورد نظرتان بچینید و سرو کنید. امیدواریم از این روش تهیه استفاده کرده باشید و رضایت داشته باشید اگر نکته ای جا مانده حتما در قسمت نظرات برای ما بنویسید تا به این پست اضافه شود.