راهنمای انتخاب بهترین روغن زیتون

همه ما بار شده که روغن زیتون تقلبی گرفته ایم اما راهنمایی برای انتخاب بهترین روغن زیتون وجود دارد بله این راهنما را امروز ما در سایت تفریحی و سرگرمی نازشو برای شما قرار دادیم. روغن زیتون اصل دارای خواص بسیار فوق العاده ای است که مطمن نمی توانند در روغن زیتون های که می توانند گفت تعداد آن ها بسیار از اصل بیشتر هستند. بسیاری هم روغن زیتون اصل را نیز استفاده کرده اند ولی چون بیشتر از غیر اصل آن مصرف کرده خیال کردند این روغن زیتون تقلبی است این مورد هم بسیار زیاد اتفاق می افتاد اما دیگر به این موضوع باید با خواندن این مطلب پایان داد چون ما اینجا می خواهیم به شما ویژگی های های انتخاب بهترین روغن زیتون را یاد دهیم تا از این به بعد دیگر از روغن زیتون اصل استفاده کنید در ادامه همراه ما باشید. اگر نکاتی را می دانید که می تواند این مطلب را کامل تر کند حتما با ما در میان بگذارید تا این مطلب برای همه کاربران مفید تر از اینی که هست باشد. همچنین ما در انتهای این مطلب به شما روش نگهداری اصولی و درست روغن زیتون را برای شما توضیح خواهیم.

جدیدترین پژوهش ها درباره روغن زیتون نشان می دهد.

افزودن مقادیر زیادی روغن زیتون به رژیم غذایی در برابر آسیب سلولی که می‌تواند به سرطان منجر شود، اثر محافظتی دارد. در عین حال، روغن زیتون حاوی اسیدهای چرب از جمله اسید اولئیک، اسید پالمیتیک، اسید لینولئیک و مقدار بسیار اندکی اسید لینولنیک و مواد آنتی‌اکسیدان، کاروتنوئیدها و ویتامین‌های A و E است که مصرف آن همواره توصیه می‌شود.
برای انتخاب روغن مرغوب، بهتر است اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی زیتون یا سبزی یا سیب بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است. اگر بوی فلزی احساس کردید، بدانید که روغن، نامرغوب یا فاسد است.
مرحله بعدی، چشیدن روغن است. برای این کار طوری روغن را روی زبان بریزید که سقف دهان را نپوشاند. مزه روغن نامرغوب روی زبان به کندی پخش می‌‌شود. برخی روغن‌های خوب در عقب دهان مزه تندی ایجاد می‌کند که نشانه برداشت زیتون نارس است و با افزایش رسیدگی، مقدار تندی آن کاهش می‌‌‌یابد.

رنگ روغن زیتون اصل

فراموش نکنید رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست زیرا به راحتی می‌توان در آن تقلب کرد. به علاوه هر نوع زیتون، رنگ مخصوص خود را دارد و یا حتی اگر مقدار برگ‌ های آن همراه دانه زیاد باشد، رنگ روغن حاصل را تغییر می‌دهد.
در عین حال، گاهی فروشندگان شیشه‌ های روغن زیتون را در پشت ویترین یا در قفسه در معرض نور قرار می‌دهند و بدون آنکه توجه داشته باشند همه خواص این روغن مفید را از آن می‌گیرند زیرا نور موجب از بین رفتن بسیاری از مواد آنتی اکسیدان موجود در روغن زیتون می‌شود که برای مقابله با امراض و بیماری‌ها لازم‌ است. از مصرف روغن‌هایی که در ظروف شفاف و در معرض نور و حرارت نگهداری شده، خودداری کنید و در منزل آن را در جای خشک و خنک و تاریک قرار دهید. در ظرف را بلافاصله بعد از مصرف ببندید زیرا روغن زیتون به سرعت بو و مزه غذاهای مختلف را به خود می‌‌گیرد و در اثر تماس با اکسیژن هوا فاسد می‌شود.

نگهداری روغن زیتون

ظروف سرامیکی یا پلاستیکی تیره بهتر از ظروف پلی‌اتیلنی شفاف هستند. در عین حال، این روغن را در شرایط مناسب می‌توان ۱۲۰ تا ۱۹۰ روز نگهداری کرد.
تست دو مرحله ای برای تعیین خلوص روغن زیتون
دو تا چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون را در شیشه مربا بریزید. در آن را محکم ببندید.
شیشه را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
اگر روغن به حالت انجماد در بیاید چربی تکثیر نشده و روغن زیتون طبیعی است.
اگر روغن به صورت مایع باقی بماند، روغن چندگانه ی غیر اشباع است و روغن زیتون طبیعی نیست.

امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد و توانست باشید نکات کلیدی بسیار خوبی یاد گرفته باشید که در خرید های بعدی روغن زیتون خود بتوانید بهترین روغن زیتون را برگزینید. با ارسال این مطلب برای دوستان خود می توانید آن ها را راهنمایی کنید تا بهترین روغن زیتون را بتوانند برای خانواده خود و دیگران تهیه کنند.

مطالب مرتبط