رشته پلو تبریزی

رشته پلو مجلسی تبریز

رشته پلو مجلسی تبریز

برای شما در یکی دیگر از پست های بخش آشپزی طرز تهیه رشته پلو مجلسی تبریز را قرار دادیم همانطور که می دانید رشته پلو یکی از غذا های معروف در تبریز می باشد که بسیار خوشمزه است و در بسیار دیگر از نقاط ایران تهیه می شود اما ما روش درست کردن آن به سبک تبریزی ها قرار دادیم که امیدواریم با این روش تهیه بتوانید این غذای مجلسی و خوشمزه را در خانه درست کنید. اگر دوست دارید کامل دستور این غذا را یاد بگیرد در ادامه حتما همراه ما باشید تا تمام نکات مورد نیاز برای تهیه این غذا را یاد بگیرد. سعی کنید نکات مهم را یاداشت کنید تا در موقع تهیه به مشکل برنخورید و موردی را جا بگذارید. در ادامه همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه رشته پلو تبریزی

مرغ یا ماهیچه پخته به دلخواه
بلغور گندم ‏۱پیمانه‏
‏عدس یک سوم پیمانه‏
برنج ۲پیمانه
‏پیاز ‏۲ عدد متوسط
‏رشته پلویی یک سوم پیمانه‏
روغن به میزان لازم
‏نمک و فلفل و زردچوبه ‏ به میزان لازم

طرز تهیه رشته پلو تبریزی

رشته پلو تبریزی

برای شما در این قسمت می توانید با روش تهیه آشنا شوید. ابتدا باید بلغور را با آب پخته و عدس را هم جدا بپزید. حالا پیاز را خلالی خرد و سرخ کرده و به همراه عدس و رشته پلویی در ۱۰ دقیقه آخر پخت بلغور اضافه کنید. کمی نمک و زردچوبه و روغن اضافه کنید و مواد را آبکش کنید و کنار بذارید. برنج را در آب جوش بریزید و وقتی نرم شد، آبکش کنید. حالا با غلات پخته شده ترکیب کرده و در قابلمه بریزید و دم کنید. در صورت تمایل می‌توانید مرغ یا ماهیچه گوسفندی را جداگانه بپزید و با این برنج سرو کنید. جالب است بدانید که در بعضی از خانه‌های تبریزی، این غذا بدون برنج تهیه می‌شود. یعنی فقط بلغور و عدس و پیاز با رشته پخته و دم می‌شوند. به همین راحتی توانستید یک غذای مجلسی درست کنید.