روش تهیه برگر گیاهی در منزل

روش تهیه برگر گیاهی در منزل

روش تهیه برگر گیاهی در منزل

در این مطلب وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو برای شما روش تهیه برگر گیاهی در منزل را آموزش می دهیم که می توانید در خانه و به راحتی این برگر بسیار خوشزه و سالم را درست کنید

مواد لازم تهیه برگر گیاهی
برگ ریحان تازه یک چهارم فنجان
سیر یک بوته
لوبیا سفید ۵۰ گرم
پودر سوخاری نصف فنجان
تخم مرغ بزرگ یک عدد
نمک دریا به مقدار لازم
گوجه فرنگی به مقدار لازم
زیتون سیاه خرد شده هشت عدد
پیاز قرمز دو عدد
سرکه بالزامیک یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
نان همبرگر سبوس‌دار چهار عدد

روش تهیه برگر گیاهی در منزل

پیاز را در غذاساز بریزید و بعد از خرد شدن، آب آن را بگیرید. سپس لوبیا سفید پخته شده‌ای که آبش را کاملا گرفته‌اید را همراه با نمک دریا و نیمی از پودر سوخاری را هم اضافه کرده و غذاساز را بار دیگر روشن کنید. بعد از چند ثانیه، مایه یکدستی را در دستگاه خواهید دید. این مخلوط را برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.

تهیه برگر گیاهی

باقی مانده پودر سوخاری را در یک بشقاب بریزید. مایه داخل غذاساز را چهار قسمت کنید. تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و هر گلوله را ابتدا به تخم مرغ آغشته کرده و بعد داخل پودر سوخاری بچرخانید و با دست صاف کنید. روغن را در یک تابه پهن داغ کنید و دو روی برگر‌ها را در روغن سرخ کنید. سپس برگر را روی دستمال مخصوص روغن‌گیری بگذارید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود. پیاز دیگری که کنار گذاشته بودید را خلالی خرد کنید و همراه با گوجه فرنگی حلقه شده و برگر، لای نان سبوس‌دار بگذارید.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  غذا ساده با سیب زمینی

چند نکته
بسته به ذائقه‌تان می‌توانید ادویه‌هایی مثل زیره را به مایه برگر اضافه کنید.
اگر عطر فلفل را دوست دارید، اما با تندی آن میانه‌ای ندارید، مقداری سس پاپریکا آماده کنید و یکی دو قاشق از آن را در مایه اولیه برگر گیاهی بریزید.
برای اینکه برگر قوام بهتری داشته باشد، می‌توانید مقداری از مایه داخل نان را که خالی کرده‌اید، به جای پودر سوخاری در مایه برگر بریزید.
این برگر را می‌توانید با سس فلفل خانگی یا سس گوجه فرنگی یونانی سرو کنید.