روش تهیه سوپ سیر برای فصل سرما

در این مطلب از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو می خواهیم به شما روش تهیه سوپ سیر برای فصل سرما را آموزش دهیم یکی از سوپ های بسیار مقوی و کمک کننده برای رفع بیماری های چون سرماخوردگی ، این سوپ طعم بسیار خوبی دارد و در زمانی که افرادی مریض هستند و از سوپ های بدمزه استفاده نمی کنند پیشنهاد مناسبی برای سرو است.

مواد مورد نیاز سوپ سیر

عصاره مرغ – به میزان لازم
سیر – ۱۰عدد
کره – ۲۵گرم
پیاز – یک عدد
روغن – یک قاشق سوپ خوری
آرد – ۳قاشق سوپ خوری
سرکه سیب – یک قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ – ۲عدد
نمک – به میزان لازم
فلفل – به میزان لازم

طرز تهیه سوپ سیر خانگی و خوشمزه

ابتدا پیاز و نیمی از سیر را رنده و بقیه را ریز خرد کنید. کره و روغن را داخل ظرف مناسبی بریزید و داغ کنید و بعد به ترتیب پیاز، سیر خرد شده و سیر رنده شده را در آن تفت دهید تا نرم شود . پس از تغییر رنگ سیر و پیاز ، آرد را کم کم اضافه کنید و ۲ دقیقه تفت دهید . سپس نمک ، سرکه ، عصاره مرغ و مقداری آب اضافه کنید و بگذارید سوپ حدود ۳۰تا۴۰دقیقه با حرارت متوسط بجوشد. پس از آماده شدن سوپ، زرده های تخم مرغ را جداگانه با چنگال هم بزنید و اضافه کنید تا سوپ یک دست شود، پس از مخلوط کردن زیر حرارت را خاموش کنید تا نجوشد ، سوپ را در کاسه بریزید و با تکه های نان برشته و پودر موسیر و سیر تزیین کنید.

سوپ سیر

 

نکات مهم درباره سوپ سیر

در صورت تمایل مقداری نعناع داغ هم به سوپ اضافه کنید.

مزیت فوق‌العاده‌ یک کاسه سوپ سیر این است که می‌تواند به تسکین علایم سرماخوردگی و آنفلوآنزا مانند سرفه، حالت تهوع، ضعف، گرفتگی بینی و … کمک کند. سیر حاوی روغن‌های معطر است که به عنوان شاخص های ضد باکتری و ضدعفونی‌کننده در بدن عمل می‌کند.

بهتراست داخل سوپ مقداری پودر موسیر و پودر سیر هم بیفزایید.

در صورت تمایل مقداری مرغ پخته شده وریش شده هم به سوپ اضافه کنید.

سیر حاوی مواد مغذی فوق‌العاده‌ از جمله ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن است. برخی از ویتامین‌های موجود در سیر عبارت اند از ویتامین C، B6 و B1 . افزون بر این، سیر دارای منگنز، سلنیوم و فیبر است.

نوروویروس، نوعی ویروس است که به دستگاه گوارش حمله و آن را آلوده می‌کند و سبب بروز استفراغ، اسهال و دل درد می‌شود. نورو ویروس به راحتی با تماس دست، اشیا، مدفوع یا استفراغ یک بیمار، گسترش می‌یابد.