روش نگهداری پیاز در منزل
برای شما در یکی دیگر از مطلب های سایت نازشو مطلبی درباره روش نگهداری پیاز در منزل را قرار دادیم. همانطور که می دانید پیاز یکی از پر استفاده ترین مواد غذایی است که در همه خانه ها یافت می شود اما روش درست نگهداری پیاز در خانه چگونه است که فاسد نشود و سالم بماند. ما در اینجا در کنار روش نگهداری درست همچنین می خواهیم به شما یاد دهیم که اولین قدم در نگهداری درست این است که شما در هنگام خرید پیاز های مناسب را خریداری کنید چون پیاز های خراب باعث خرابی های دیگر پیاز ها هم ممکن است بشود و شما باید دقت کنید در هنگام جمع کردن پیاز حتما از سالم بودن آن ها مطمن شوید حال چه پیازهایی مناسب هستند را هم در ادامه توضیح کوتاهی را برای شما قرار می دهیم.
راهنمای خرید پیاز
به نوع پیاز و خواص آن و همچنین تفاوتهای زیادی مثل خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدسرطانی آن بستگی دارد. پیازهایی را انتخاب کنید که تمیز هستند و شکل خوبی دارند و هیچگونه شیار یا شکافی روی آن ها نباشد و پوستشان ترد و خشک باشد. آن هایی را که جوانه زدهاند یا نشانههایی از کپک دارند، انتخاب نکنید. همچنین پیازهای درجه ۲ را که لکههایی صاف دارند و گردن آن ها مرطوب و دارای لکههای سیاهی است انتخاب نکنید چون نشانه فاسد شدن هستند.
نگهداری انواع پیاز
مدت زمان ذخیرهسازی پیازها به نوع آن ها بستگی دارد. آنهایی که خیلی بدبو هستند مثل پیاز زرد را میتوان مدت بیشتری نسبت به نوع شیرین آن مثل پیاز سفید نگهداری کرد. همه پیازها را باید جدا از سیبزمینی نگهداری کرد، چون آن ها رطوبت و گاز اتیلن راکه باعث فساد پیازها میشودبه خود جذب میکنند باقی مانده پیاز خرد شده را باید در یک کیسه پلاستیکی یا یک ظرف دردار نگهداری کنید و باید تا یکی دو روز آینده استفاده شوند، چون پیازها اکسید میشوند و مواد غذایی خود را به سرعت از دست میدهند. پیاز پخته در یک ظرف کیپ، بهتر مزه خود را حفظ میکند و میتوان آن را تا چند روز نگهداری کرد. هرگز پیاز را در یک ظرف فلزی نگهداری نکنید چون این کار باعث تغییر رنگ آن میشود. میتوان پیاز پوست گرفته و خرد شده را فریز کرد ولی این کار باعث میشود بعضی از طعم های خود را از دست بدهد. امیدواریم که در پایان این پست برای شما مفید بوده باشد.