رولت خرما خوشمزه را در منزل تهیه کنید.
رولت خرما یکی از شیرینی های بسیار پرطرفدار خانگی که درست کردن آن بسیار لذت بخش است. شما اگر نمیدانید که چطور باید این شیرینی بسیار خوشمزه را درست کنید نگران نباشید ما در این پست وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو بطور کامل به شما آموزش طرز تهیه رولت خرمایی را می دهیم که بتوانید در منزل و بدون کمک کسی این رولت را تهیه کرده. و در مراسم های که می خواهید از آن استفاده کنید. این دستور در کنار ساده بودن نکاتی ریز کوچکی هم دارد که در طعم و مزه نهایی این شیرینی بسیار تاثیر گذار است پس توصیه می کنم حتما و با دقت تا انتهای مطلب خوانده و بعد تصمیم به آماده کردن بگیرد چون برخی با یک بار خواندن و دیدن مواد اولیه شروع به تهیه می کنند که این کار ممکن است باعث شود خروجی کار آن ها با میل آن نباشد. در ادامه همراه این مطلب آموزشی وب سایت نازشو باشید.
مواد لازم برای تهیه رولت خرمایی نذری
دارچین به اندازه لازم
خرما ۲ کیلو
گردو به اندازه لازم
آرد ۳ پیمانه
پودر نارگیل به اندازه لازم
روغن ۳ قاشق مرباخوری
زنجبیل به اندازه لازم
طرز تهیه رولت خرما خوشمزه خانگی
برای شروع کار تهیه رولت خرما شما باید ابتدا هسته خرما را جدا کنید. سپس همه خرماهای هسته گرفته را یک دور چرخ کنید. در یک ظرف مناسب روغن ریخته و ظرف را روی حرارت مستقیم اجاق گاز قرار دهید. خرمای چرخ شده را در روغن ریخته و کمی حرارت دهید. حرارت نباید زیاد باشد خرما خیلی زود حالت خشک پیدا می کند. دارچین و زنجبیل را به خرمای حرارت دیده اضافه کنید. مقدار دقیق و مشخصی برای دارچین یا زنجبیل نمی توان ارائه داد. این قسمت کاملا بستگی به ذائقه شما دارد. نگران مقدار این مواد نباشید. طعم زنجبیل و دارچین با خرما مورد توجه مهمان ها قرار می گیرد.
در گام بعدی تهیه رولت خرما نوبت تفت دادن آرد رسیده ولی قبل از این کار بهتر است آرد را الک کنید. سپس آرد را در یک تابه با حرارت کم تفت دهید. می خواهیم بوی خامی آرد گرفته شود مراقب باشید آرد نسوزد و سیاه نشود. کمی روغن به آرد اضافه کنید و مرتب هم بزنید. بهتر است روغن را قاشق قاشق اضافه کنید و آرد را هم بزنید. این قسمت شبیه طرز تهیه حلوا نذری است و همه به خوبی با آن آشنا هستید. دیگر مواد برای رول کردن آماده شده.
کیسه فریزر را کف یک سینی پهن کرده و کمی روی آن را با روغن چرب کنید. از مایه خرما و دارچین روی این سینی ریخته و با پشت قاشق روی خرما را صاف کنید.
مقداری از آرد تفت داده شده را روی خرماهای سرخ شده بریزید و کمی گردوی خورد شده یا پسته را هم روی این مواد پوشش دهید.
به مرحله رول کردن رولت خرمایی رسیدیم که کمی دقت نیاز دارد. با کمک کیسه فریزر که زیر مواد رولت خرمایی است می توانید رول کردن این شیرینی نذری را به سادگی انجام دهید.
رولت خرمایی را در یخچال گذاشته تا کاملا سفت شده و خودش را بگیرد. پیشنهاد می کنم حداقل ۴ یا ۵ ساعت رولت خرمایی در یخچال باشد. رولت هایی که مدت بیشتری در یخچال می مانند بهتر برش داده می شوند و یک تکه باقی می مانند.
برای تزیین می توانید از پودر نارگیل و یا پودر پسته و حتی کنجد استفاده کنید و روی رولت های برش داده را تریین کنید. این رولت ها را تا هنگام مصرف در یخچال قرار دهید تا شکل خوبی داشته باشد. رولت خرمایی مخصوص مجالس و سفره های نذری و مذهبی است که به زیباتر شدن و تزیین سفره کمک می کند.