ساندویچ زبان

ساندویچ زبان ساده و خوشمزه

ساندویچ زبان ساده و خوشمزه

برای شما در این مطلب از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو نیز طرز تهیه ساندویچ زبان ساده و خوشمزه را برای شما قرار دادیم. یکی از سالم ترین ساندویچ هایی که می توانند در رستوران خورد ساندویچ زبان است البته این نکته که گوشت زبان تازه باشد و رستوران معتبر باشد شرط اصلی است. چون این ساندویچ بسیار خوشمزه هرجایی نمی توانند نوع خوب آن را پیدا کرد اگر قصد داشته باشید که در منزل این ساندویچ را درست کنید می توانید از این پست وب سایت نازشو استفاده کنید که در این پست ما به بطور ساده دستور تهیه ساندویچ زبان را برای شما قرار دادیم. ما در این پست از زبان گوسفندی برای تهیه این ساندویچ استفاده کردیم. شما می توانید از این دستور سس مایونز را هم حذف کنید تا فواید این ساندویچ را بیشتر کنید اما ما برای خوشمزه تر شدن از آن استفاده کردیم.

مواد لازم برای تهیه ساندویچ زبان گوسفندی

زبان پخته شده : 200 گرم
قارچ : 200 گرم
پنیر پیتزا : 100 گرم
نان باگت لقمه ای: 2 عدد
خیارشور: 2 عدد
گوجه فرنگی: 2 عدد
سس مایونز: به میزان لازم
جعفری و پیاز : به میزان لازم

ساندویچ زبان

طرز تهیه ساندویچ زبان ساده و خوشمزه

برای شما کار تهیه این ساندویچ خوشمزه شما باید در گام نخست گوشت زبان را می پزیم برای این کار گوشت زبان را در یک زودپز به همراه یک لیوان آب ، دو سه عدد پیاز و چند حبه سیر قرار می دهیم و ادویه های لازم مانند فلفل ، زنجبیل و زردچوبه را هم اضافه می کنیم و زودپز را روی حرارت قرار می دهیم تا گوشت بپزد. بعد از اینکه گوشت زبان پخت آن را به همراه مقداری روغن مایع یا کره ، فلفل قرمز و کمی نمک در یک تابه تفت می دهیم تا کمی سرخ شود و خوشمزه شود.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  ساندویچ گوشت مخصوص و خانگی

در مرحله بعد شما باید قارچ ها را هم به صورت حلقه ای خرد می کنیم و با کمی نمک و روغن مایع روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد و آب بیندازد. وقتی آب قارچ به طور کامل کشیده شد و پنیر پیتزا را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا پنیر به طور کامل ذوب شد. در ادامه هم نون باگت لقمه ای را از وسط نصف می کنیم و کمی خمیرش را خالی می کنیم و یک رویه نان را با سس آغشته می کنیم و بعد مقداری زبان سرخ شده و قارچ و پنیر آب شده را روی سس میذاریم و سپس مخلفات دیگر نظیر خیارشور ، گوچه فرنگی ، جعفری ، پیاز و … را هم اضافه می کنیم. برای نان باگت دیگر همین رویه را انجام می دهیم. از نکات مهم که باید رعایت کنید این است که این ساندویچ به صورت داغ باید سرو کنید چون مزه اصلی این ساندویچ رابطه مستقیم با گرم بودن آن دارد.