سمبوسه جنوبی با سس مخصوص
در این مطلب از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو در خدمت شما هستیم با طرز تهیه سمبوسه جنوبی یا سس مخصوص و بسیار خوشمزه شما در اینجا می توانید یکی از بهترین و خوشمزه ترین روش های تهیه سمبوسه را یاد بگیرد و آن را تست کنید.
مواد لازم برای تهیه سمبوسه جنوبی
پیاز درشت 1 عدد
جعفری خرد شده 1 بسته
نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده 500 گرم
رب گوجه 3 ق غ پر
نان لواش 2 بسته
فلفل قلمی 3 عدد
روغن برای سرخ کردن
فلفل دلمه ای 1 عدد
طرز تهیه سمبوسه جنوبی
برای شروع کار تهیه سمبوسه ابتدا باید تمام مواد را خرد می کنیم. پیاز را در تابه با کمی روغن سرخ میکنیم فلفل دلمه ای و فلفل قلمی را اضافه کرده و سه چهار دقیقه تفت می دهیم. بعد گوشت را میریزیم و خوب سرخ میکنیم. وقتی گوشت به روغن آمد ادویه ها، نمک و جعفری را اضافه میکنیم و 4 دقیقه تفت میدهیم سپس رب را ریخته و به مدت 5 دقیقه می پزیم و خاموش می کنیم. مواد را می گذاریم سرد شود سپس نان ها را از وسط برش میزنیم. 5 و مقداری از مواد را میان نان ریخته و لوله میکنیم. در آخر هم در روغن سرخ میکنیم.
طرز تهیه سس سمبوسه جنوبی
مواد لازم برای سس انبه:
پودر انبه 2 قاشق غذاخوری
سرکه قرمز نصف فنجان
رب گوجه 4 ق غ پر
فلفل قرمز و نمک به مقدار لازم
آب یک فنجان
طرز تهیه سس انبه :
همه مواد به جز سرکه را در قابلمه کوچکی ریخته و خوب هم میزنیم و به مدت 30 دقیقه می جوشانیم، زمانی که غلظت آن به حد النصاب رسید سرکه را میریزیم و بعد از 3 دقیقه خاموش میکنیم و همراه سمبوسه نوش جان کنید.
(راستی فلفل قرمز را سخاوتمندانه بریزید که جنوبیه جنوبی شود)