سوپ دلمه مخصوص و بین المللی

برای شما در این پست از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو می خواهیم طرز تهیه سوپ دلمه مخصوص و بین المللی را قرار دهیم این سوپ خوشمزه که طعم فوق العاده ای دارد بسیار به ذائقه ما ایرانی نزدیک است و مطمن اند بسیاری از طعم این سوپ لذت خواهند برد یکی از مشکلات که در فصل سرما وجود دارد این است که ما تنوع سوپ هایی که تهیه می کنیم کم است بخاطر همین بیشتر بچه ها و جوان ها زیاد میانه خوبی با اسم غذا هایی که با سوپ شروع میشوند ندارند در حالی سوپ ها دارای طعم های مختلفی هستند که می توانند باعث علاقه مند شدند افراد به این نوع غذا سالم شود. در ادامه ما نیز روش تهیه این سوپ را برای شما قرار می دهیم.

نکات مهم  برای درست کردن یک سوپ بسیار خوشمزه

۱- حتما از مواد اولیه تازه برای تهیه سوپتان استفاده کنید. البته استفاده از بعضی از سبزیجات کنسروی یخ زده مثل نخود فرنگی و ذرت ایرادی ندارد.

۲- اگر سوپتان سرد شده باید آن را در ظرف سرد سرو کنید.

۳- سوپ را از یک روز قبل تهیه کنید و وقتی سرد شد چربی روی آن را با قاشق بردارید. با این روش سوپ کم چرب تری خواهید داشت.

۴- اگر سوپتان شور شد یک عدد سیب زمینی پوست کنده در آن قرار دهید و پس از ۱۵ دقیقه پخت روی حرارت کم آن را از روی حرارت بردارید.

۵- برای اینکه سوپ غلیظ تری داشته باشید مقداری از سوپ را در غذاساز بریزید و پوره کرده و به قابلمه برگردانید.

۶- خامه نیز باعث غلیظ شدن سوپ می شود.

علاوه بر این سوپ شما در سایت غذالند با انواع دیگری از سوپ های خوشمزه همچون : سوپ قارچ و هویج ، سوپ کاری مرغ و نارگیل ،سوپ سبزیجات رژیمی و سوپ جو قرمز آشنا می شوید.

سوپ دلمه

مواد لازم برای تهیه سوپ دلمه

رب گوجه فرنگی : 1 فنجان
آب گوشت : 2 فنجان
گوشت چرخ کرده : 450 گرم
روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
نمک : به میزان دلخواه
فلفل سیاه : به میزان دلخواه
پیاز خرد شده : 1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده : 3/4 فنجان
فلفل دلمه ای سبز خرد شده : 3/4 فنجان
گوجه خرد شده : 400 گرم
جعفری خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
برگ ریحان خشک شده : 1/2 قاشق چایخوری
پونه کوهی خشک شده : 1/4 قاشق چایخوری
برنج : 1 فنجان
پنیر چدار یا موزارلا برای تزیین : (در صورت تمایل)
سیر خرد شده : 2 حبه

طرز تهیه سوپ دلمه خوشمزه

ابتدا قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید . سپس 2 قاشق روغن داخل آن بریزید و بگذارید کمی داغ شود. در ادامه پیاز خرد شده(دایس شده) را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود. گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و با نمک و فلفل آن را مزه دار کنید. گوشت را تفت دهید تا رنگش تغییر کند و قهوه ای شود.(لایه بیرونی تغییر رنگ دهی). فلفل دلمه ای سبز و قرمز، سیر و گوجه خرد شده را نیز به گوشت اضافه کنید و تفت دهید. رب گوجه، آب گوشت، جعفری خرد شده، ریحان و پونه خشک شده را داخل سوپ بریزید و اگر لازم است مجددا کمی نمک و فلفل اضافه کنید.

سوپ دلمه

در قابلمه دیگری برنج را با 2 لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا برنج نرم شود سپس برنج را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید. زمانی که سوپ به جوش آمد، حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید سوپ به مدت 30 دقیقه آرام آرام بپزد و جا بیفتد. هر از گاهی سوپ را هم بزنید و اگر لازم است مقداری آب به سوپ اضافه کنید. وقتی سوپ آماده شد آن را در ظرف مناسب بریزید، روی آن را با پنیر و جعفری خرد شده تزیین و بصورت گرم نوش جان کنید امیدوارم از طرز تهیه این سوپ لذت کافی را برده باشید.

مطالب مرتبط